fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Black floral crop top

Black floral crop top

Oh yeah! Het is weer tijd om jullie een super leuke crop top van Loavies te laten zien. De laatste tijd ben ik echt zo fan van Loavies. Wat mij betreft de perfecte webshop voor toffe zomer items. In dit artikel laat ik je een nieuwe Black Floral Crop Top zien. Kijk je mee?

Crop top van Loavies

Als ik Loavies als webshop zou moeten omschrijven dan komen de volgende drie woorden bij mij op:

  • Vrolijk
  • Printjes
  • Vrouwelijk

De items schreeuwen dit wat mij betreft echt. Ze zijn altijd vrouwelijk met de leukste printjes en daardoor dus ook ontzettend vrolijk. Ik heb inmiddels een aantal tops van hun in mijn kast hangen en ik merk gewoon dat ik ze heel graag aantrek. Ik vind het heel tof om een basic jeans te combineren met een blouseje met lekker veel kleur en een leuk printje!

Deze Black floral crop top is dus een zwarte top met een bloemenprintje met kleuren zoals wit, roze en blauw. Het is een croptop met een mooie, vrouwelijke v-hals met ruffles. Hij heeft lange, wijde mouwen met een balloneffect. Eerlijk? Dit is toch een super leuke crop top van Loavies?

Ik combineer deze top met een blauwe jeans met wijde pijpen van ComeGetFashion. Juist de kleur van de jeans vind ik perfect matchen met het blauw in de top. Het is een klein beetje dat 90’s lookje dat nu natuurlijk helemaal on trend is. In de top zit ook wit en daarom besluit ik de look verder te combineren met een witte riem van Loavies en mijn witte sneakers van Nubikk via Omoda.

Wat vind jij van dit lookje? Ik ben benieuwd, zou jij hem zelf dragen? Of wellicht juist wat anders stylen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: