fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

MILU Melting Cleansing Balm

MILU Melting Cleansing Balm

Oeh, ken jij het merk MILU al? Ik ken het inmiddels al een tijdje en eerlijk is eerlijk, het merk heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ik heb wel vooral ervaring met hun maskertjes. Een flinke tijd terug reviewde ik de MILU Hydragel Eye Patches en daar was ik heel erg over te spreken. Nu review ik een nieuw product van MILU, namelijk de MILU Melting Cleansing Balm. Oftewel, geen maskertje maar een reinigingsbalsem. Ik heb het product uitgebreid getest en vertel je er alles over in dit artikel. Lees je mee?

MILU Melting Cleansing Balm

Reinigingsbalsem van MILU

Allereerst dikke vette complimenten voor de vormgeving van deze MILU Melting Cleansing Balm. Eerlijk is eerlijk, dit ziet er toch fantastisch uit? Ik vind het lichtroze met het peachy tintje gewoon echt zo leuk staan bij elkaar. In het zwart staat de tekst erop samen met groot ‘Off Duty’ wat uiteraard ‘buiten dienst betekent. Een leuke tekst aangezien je je make-up natuurlijk verwijderd op het moment dat je die dag verder geen plannen meer hebt.

Zodra je de verpakking opent is de binnenkant helemaal peachy qua kleur en staat er in het wit ‘I melt for you!’ #supercute! 

Deze MILU Melting Cleansing Balm zit in een glazen, matte pot met een witte tekst. Jawel, weer met de fantastische roze en peachy kleurencombinatie. Sorry, haha, nu stop ik over de verpakking. Want, wat is dit nu eigenlijk voor product? Nou, een reinigingsbalm om je (oog)make-up te verwijderen. MILU noemt het een ‘rijke, sorbetachtige reinigingsbalsem’ en zelfs een ‘beauty multi tasker en instant must have’.

MILU Melting Cleansing Balm

De balm is verrijkt papaja-extract, vitamine E en druivenpitolie. Geloof me, dat ruik je. Het product ruikt echt heerlijk tropisch!

  • Papaja-extract is rijk aan Vitamine B & C en reinigt en verzacht.
  • Vitamine E neutraliseert vrije radicalen en remt effecten van huidveroudering af.
  • Druivenpitolie zit vol met anti-oxidanten en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

Bij het product zit een plastic spateltje en dat is natuurlijk ideaal. Hiermee scoop je, super makkelijk en extra hygiënisch, de balm uit de pot. De balm lijkt een soort hele dikke, vettige olie en is vrij hard. Zodra je deze aanbrengt op je huid veranderd deze balsem in een hele fijne en zachte reinigingsolie. Je kunt hem wat extra activeren door er water aan toe te voegen. Vervolgens spoel je je gezicht af met lauwwarm water en dep je je gezicht droog.

MILU Melting Cleansing Balm

Het resultaat? Je make-up is echt als sneeuw voor de zon verdwenen. Daarnaast voelt je huid ongelofelijk zacht en verzorgd aan. Ik heb totaal geen droge of trekkerige huid na het gebruik van deze balm. Ik weet één ding heel zeker, deze pot gaat helemaal op!

Goed om te weten: dit product bevat geen parabenen, sulfaten, minerale oliën of alcohol. Daarnaast is het gecertificeerd dierproefvrij en vegan.

Deze MILU Melting Cleansing Balm bevat 90 gram en is te koop voor € 31,95 bij Boozyshop en voor €32,90 bij Douglas. 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: