fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Plantaardige verzorgingslijn van Geurwolkje

Plantaardige verzorgingslijn van Geurwolkje

Een verzorgingslijn die 100% plantaardig is? Geurwolkje heeft hem. Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik groot fan ben van dit merk. Laatst heb ik in een artikel alles verteld over de heerlijke, etherische olieën. Vandaag ga ik jullie alles vertellen over de Plantaardige verzorgingslijn van Geurwolkje. Ben jij benieuwd? Lees dan zeker met mij mee.

Geurwolkje plantaardige verzorgingslijn

Onze huid is belangrijk en verdiend alle zorg en aandacht. In het najaar, waarin de dagen korter en kouder worden, kan je huid die extra liefde wel gebruiken. In dit artikel vertel ik je alles over drie natuurlijke verzorgingsproducten van Geurwolkje, namelijk:

  • Natuurlijke douchegel
  • Natuurlijke bodylotion
  • Skintox – natuurlijke basisolie

Geurwolkje heeft voor de douchegel en bodylotion verschillende geurlijnen, namelijk:

  • Glow & Flow
  • Fris briesje
  • Mindful
  • Balance
  • Evergreen

Toffe namen hè? Ik ken alle 5 de geuren maar mijn favoriet is absoluut Fris briesje. Deze geur bevat een unieke combinatie van de etherische oliën zilverspar, eucalyptus en rozemarijn.

Plantaardige verzorgingslijn van Geurwolkje

Natuurlijke douchegel – Fris Briesje

Laten we eerst even stilstaan bij de duurzame verpakking. Deze is gemaakt van stijlvol bruin glas met een roségoud kleurige pomp. Fancy toch? Van de douchegel breng je een kleine hoeveelheid aan op je hand (1 pompje is echt meer dan voldoende) en vervolgens masseer je de gel op de huid. Zodra de gel in contact komt met water wordt hij milky en een stuk romiger. Hierdoor voelt de douchegel heel erg luxe aan. De geur die vrijkomt? Die is echt amazing! Het geeft je echt een beetje die spa/sauna experience maar dan in je eigen badkamer. Daarnaast is de geur niet te zwaar maar blijft hij echt fris waardoor je echt een feel good boost momentje ervaart. Na gebruik voelt je huid gevoed, zacht en gereinigd aan.

Lees ook –> Etherische olie en het immuunsysteem

Plantaardige verzorgingslijn van Geurwolkje

Natuurlijke bodylotion – Fris Briesje

De body lotion zit in dezelfde prachtige verpakking als de douchegel. Even serieus, deze vormgeving is toch sowieso al een feestje om in je badkamer neer te zetten? Deze producten stop je echt niet weg in een kastje! Kun je niet genoeg krijgen van de geur en wil je dat hij langer blijft hangen op de huid? Dan is het uiteraard een aanrader om na het douche je huid te verzorgen met een bodylotion. Dit product is op basis van macadamia olie, soja olie en jojoba olie, met toegevoegde 100% natuurlijke etherische oliën voor de geursensatie. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke lotion die de huid verzorgd en verzacht. Na gebruik ruikt je huid niet alleen heerlijk maar voelt hij ook echt heerlijk verzorgd aan.

Tip: de flesjes zijn natuurlijk mooi te hergebruiken! Zet er een paar mooie droogbloemen in en tover hem om tot een eyecatcher in jouw interieur.

Plantaardige verzorgingslijn van Geurwolkje

Skintox – Jojobaolie 100% Natuurlijke basisolie

Last but not least, deze skintox. Jojobaolie – gemaakt van Simmondsia chinensis, ofwel de Jojobastruik. Eigenlijk is deze natuurlijke basisolie echt een alleskunner. Je kunt hem op zoveel verschillende manieren gebruiken dat dit echt een musthave is in je stash van verzorgingsproducten. Deze olie 100% natuurlijk, plantaardig, vegan en koudgeperst. Je kunt hem gebruiken op je huid maar ook in je haar.

Heb je last van een sinaasappelhuid, pukkeltjes of mee-eters? Of juist een droge en oneffen huid? Na het smeren heb je een huid zie satijnzacht aanvoelt. De olie is rijk aan vitamine E en antioxidanten en kan ook gebruikt worden om zwangerschapsstriemen te vervagen.

Is jouw haar droog, dun en futloos? Je kunt deze jojobaolie ook prima in je haar gebruiken! Na een tijdje zul je zien dat jouw haar glans en dikte terugkrijgt. Zoals gezegd, dit product is echt een alleskunner!

Deze heerlijke producten zijn uiteraard verkrijgbaar bij Geurwolkje. 

Ken jij de plantaardige verzorgingslijn van Geurwolkje al?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: