fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Flamingo scheermesjes

Flamingo scheermesjes

Na regen komt zonneschijn en dat schijnt aankomende week ook zo te zijn. Na regen en storm komen er weer wat droge en zonnige dagen onze kant op. 20 maart is het officieel lente en jeetje, wat heb ik er zin in! Volgens mij ben ik niet de enige die wel wat zon kan gebruiken. Heerlijk naar buiten zonder jas, een rokje dragen zonder panty, ik kijk ernaar uit. Bij het showen van blote benen wordt het scheren weer wat belangrijker en vandaag review ik de scheermesjes van Flamingo. Ben jij benieuwd naar deze Flamingo scheermesjes? Lees verder.

Flamingo scheermesjesFlamingo scheermesjes

Scheermesjes van Flamingo

Dit is mijn eerste kennismaking met het merk Flamingo. Het merk komt uit de Verenigde Staten maar in februari in Nederland is gelanceerd. Het is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Het is een hoogwaardig merk met betaalbare producten. Zij willen de frustraties die ontstaan bij het scheren, zoals rode bultjes, aanpakken. Daarnaast zijn veel vrouwen niet tevreden over de gladheid na een scheerbeurt en is er een gebrek aan duurzaamheid – meeste messen blijven niet lang genoeg scherp. Flamingo streeft ernaar om van scheren weer een positieve ervaring te maken: een me-time moment om goed voor jezelf te zorgen.

Een merk wat opgericht is door vrouwen, voor vrouwen. Met als prachtige slogan: the products you want, for the hair you don’t.

Ik heb de Flamingo Scheermesjes in twee kleuren ontvangen, namelijk ‘Taro & Rosegold’ en ‘Pomelo & Silver’. Daarnaast heb ik ook de 4x Cartridge Refills ontvangen. Ik kan er dus voorlopig wel tegenaan!

De verpakking vind ik er heel stijlvol uitzien. Leuk ook dat de kleuraccenten van de scheermesjes al terugkomen in de verpakking zelf. In de verpakking tref je dus het scheermesje en een handige houder voor het mesje voor in de douche. Alhoewel ik beide mesjes heel mooi vind is toch de Taro & Rosegold mijn favoriete kleurencombinatie. Ik denk dat dit vooral komt door de accenten van het roségoud.

Mijn ervaring met deze scheermesjes

Naast de kleurencombinatie vind ik de mesjes er zelf ook ontzettend elegant uitzien. Het handvat is ergonomisch ontworpen voor een vrouwenhand met de ideale vorm, grip, gewicht en balans. Flamingo heeft haar eigen scheermesfabriek in Duitsland en de scheermessen zijn speciaal ontworpen voor de rondingen van vrouwen. Ik vind deze gedachte samen met het logo, de sierlijke Flamingo met rondingen in één lijn, echt zo tof gedaan!

Flamingo scheermesjes

Uiteraard heb ik deze Flamingo Scheermesjes direct uitgetest. Het handvat ligt inderdaad heel erg lekker in de hand. Het scheerhoofd beweegt heel soepel mee en bevat 5 mesjes. Mijn ervaring is dat hoe meer mesjes achter elkaar zijn geplaatst hoe gladder het scheerresultaat is. Dat zit bij deze scheermesjes van Flamingo dan ook helemaal goed. Het is een ontzettend fijn scheermesje in gebruik met een perfect glad resultaat. Ik ervaar inderdaad geen scheerbultjes of uitslag maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hier sowieso nooit echt last van heb. Ik ben in ieder geval super enthousiast en ben blij dat ik voorlopig nog een fijne voorraad heb!

 • Pomelo Razor kost 11 euro
 • Taro Razor kost 11 euro
 • Navulling voor scheermesjes – 4 stuks – 13 euro
 • Navulling voor scheermesjes – 8 stuks – 25 euro
  • Deze scheermesjes van Flamingo zijn te koop bij Etos.

Scheer jij je altijd netjes of in de herfst/winter wat minder? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. Jeanelle
  15 maart 2021 / 09:33

  Wat een mooie scheermesjes voor de vrouw en ook nog eens betaalbaar. Ik scheer mijzelf eigenlijk het hele jaar door, een fris en mooi gevoel.