fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Treaclemoon Creamy Shea Bath & Shower Gel

Treaclemoon Creamy Shea Bath & Shower Gel

De herfst is in volle gang en het weer neemt het letterlijk. Wind, kou en regen, pffff, ik weet weer precies waarom ik totaal niet houd van dit seizoen. Het enige waar ik wel fan van ben zijn alle heerlijke theetjes, gerechten, recepten en geuren qua verzorging die worden gelanceerd in de herfst. Dat verzacht dan toch een beetje de pijn, haha! Laatst kreeg ik een persbericht dat Treaclemoon hun Creamy Shea collectie heeft uitgebreid. Ik heb een aantal heerlijke producten uit deze lijn mogen ontvangen waaronder de Treaclemoon Creamy Shea Bath & Shower Gel. Hierover vertel ik je uiteraard alles in dit artikel. Lees je gezellig met mij mee?

Creamy Shea Butterfly Bath & Shower Gel

Dat Treaclemoon heeft besloten de Creamy Shea collectie uit te breiden is niet gek. Het is namelijk een van de populairste lijnen van het merk, zeker in de herfst en winter. Naast dat we allemaal blij worden van heerlijke, warme geuren is het ook belangrijk om in de koudere periode onze huid goed te verzorgen. Sheaboter is daarvoor een perfect ingrediënt.

De geur van deze lijn bestaat uit een combinatie van sheaboter met romige kokosnoot, zoete tonkabonen, een vleugje sandelhout, natuurlijke sinaasappelolie en poederige accenten van musk en amandel. Nou geloof me, deze geur is zo zacht, warm en romig, hij is heerlijk!

Laat ik voorop stellen dat ik sowieso fan ben van Bath & Showergels. Ik ga namelijk gewoon heel erg graag en het liefst iedere dag in bad maar stap uiteraard ook weleens onder de douche. Super fijn dus als je hier gewoon één product voor kunt gebruiken.

Treaclemoon Creamy Shea Bath & Shower Gel

In bad zorgt deze Treaclemoon Creamy Shea Bath & Shower Gel voor een heerlijk, schuimend bad. Schuim dat echt lekker romig en vol is en natuurlijk heerlijk ruikt. Onder de douche voelt het product zacht aan op de huid en schuimt top. Na gebruik voelt je huid gevoed, zacht en gereinigd aan en ruikt ook nog eens heerlijk. Hierna breng ik heerlijk de body lotion aan en kan ik nog uren genieten van de geur van deze lijn. Of ik fan ben? Jazeker!

Alle producten uit deze Treaclemoon Creamy Shea collectie zijn vegan, niet getest op dieren en goedgekeurd door PETA. Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar. 

De uitbreiding bestaat uit vier producten, namelijk:

  • Bath & Showergel – 500ml. – € 6,49
  • Body Lotion – 250ml. – € 6,99
  • Body Scrub – 225ml. – 6,49
  • Hand Cream – 75ml. – € 3,99
Heb jij weleens producten van Treaclemoon in huis?
Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: