fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Favorieten van december 2020

Favorieten van december 2020

Jawel, we zitten in januari 2021. Vandaag had ik het er nog met een collega over dat ik mij bijna niet eens besef dat er een nieuw jaar is begonnen. Het zijn zulke gekke tijden en uiteraard is Oud&Nieuw anders gevierd van ‘normaal’. Zoals gewoonlijk bespreek ik in het begin van de maand mijn favorieten van de vorige maand. In dit artikel is het dus tijd voor de favorieten van december 2020. Lees je mee?

Kneipp badolie en badschuim

Kneipp badolie en badschuim

Zoals je wellicht wel weet ben ik partner van Kneipp. Dat ben ik uiteraard niet voor niets want ik ben absoluut dol op het merk. Kneipp heeft haar bestaande producten een nieuw, fris design gegeven en heeft hierbij de producten ook voorzien van een meer catchy naam. Deze Refreshing lijn ken je wellicht beter als de Eucalyptus-mint lijn. Goed om te weten is dat alleen de naam is veranderd en het product dus precies hetzelfde is gebleven. Sowieso vind ik de Kneipp badolie en badschuim heerlijk maar deze productlijn is één van mijn favorieten aangezien het mij echt een spa at home beleving geeft.

Pupa Matte Liquid Lip Colour

Pupa Matte Liquid Lip Colour

In december staan de feestdagen natuurlijk centraal. Nu ben ik altijd wel fan van een leuk make-up lookje maar uiteraard pak ik tijdens de feestdagen wat extra uit. Lipstick draag ik niet heel vaak maar daar bracht ik in december verandering in. Een lipstick tijdens de feestdagen hoort er, naar mijn mening, zeker bij. Ik ontdekte deze Pupa Matte Liquid Lip Colour in de kleur 002 Delicate Nude. Niet de klassieke rode lipstick zoals je verwacht bij de kerst maar juist een prachtige my lips but better tint. Ik was er direct verliefd op en heb hem in december meerdere keren gedragen! Hij blijft overigens zitten als een huis, wel zo handig met al dat eten, haha!

iXXXi Jewelry Party Collectie

Begin december ontving ik, samen met mijn vriend, prachtige sieraden uit de iXXXi Jewelry Party Collectie. Uiteraard een perfecte timing, zo net voor de feestdagen. Extra feestelijk was dat ik ook een set, zowel voor haar als voor hem, mocht weggeven in een give away. De sieraden van iXXXi Jewelry zijn sowieso groot favoriet bij mij maar je kunt je vast voorstellen dat ik in december niets anders heb gedragen dan deze fantastische Party Collectie!

Privé Revaux

Nog een groot favoriet is deze blauwfilterbril van Privé Revaux. Deze ontving ik in de Feestdagen Blogbox en ik ben er zo blij mee. Ik breng dag in dag uit heel wat uren door achter mijn laptop. Een blauwfilterbril neutraliseert het blauwe licht van beeldschermen en zorgt er dus voor dat je rustiger naar een beeldscherm kunt kijken en minder snel last hebt van vermoeide en droge ogen. Ik merk absolut verschil en zet nu, zodra ik mijn laptop aanzet, mijn bril op. Dit model is ‘The Dreamer’ in het goud en is exclusief verkrijgbaar bij Pearle Opticiens vanaf € 39,- (zonder sterkte).

MAC Frosted Firework Firelit kit

MAC Frosted Firework Firelit kit

Half november ontving ik de MAC Frosted Firework Firelit kit. De naam alleen al zegt natuurlijk genoeg. Dit is holiday collectie van MAC Cosmetics 2020. In deze kit zit de Skinfinish Extra Dimension in een prachtige gouden kleur. Zie je die swatches? Dit schreeuwt toch om de feestdagen? Over de prachtige print in deze poeder nog niet gesproken. I love it! Je kunt uiteraard wel raden welke highlighter in gerockt heb deze dagen!

Favorieten van december 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van december 2020! Als je één favoriet van december mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 6 januari 2021 / 08:59

    Dan zou ik de Pupa Matte Liquid Lip Colour kiezen. Wat een prachtig kleurtje is dat!