fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Pupa Matte Liquid Lip Colour

Pupa Matte Liquid Lip Colour

Het is weer hoog tijd voor een good old lipstick review. Vroeger waren dit, samen met mascara en blush, mijn favoriete reviews om te maken. Inmiddels ben ik mij veel meer in skincare en verzorging gaan verdiepen. Toch kan ik het zo nu en dan niet laten en vind ik het heerlijk om weer een nieuw make-upje te reviewen. Vandaag is het de beurt aan deze Pupa Matte Liquid Lip Colour. Lees je mee?

Pupa Matte Liquid Lip Colour

Sinds een tijdje krijg ik geregeld producten van Pupa Milano opgestuurd en sinds kort mag ik mijzelf toevoegen aan de #pupalovers club. Super leuk natuurlijk. Deze review is dan ook zeker niet mijn eerste review van dit merk. Zo zijn de Pupa Milano Extreme Blush en de Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes deze lipstick voorgegaan.

Pupa Milano herken je meteen aan de knalroze verpakkingen. Wat dat betreft doen ze dat echt goed. Je herkent ze uit duizenden! De producten zelf zijn 9 van de 10 keer verpakt in een metallic zilveren kleur en dat is ook bij deze lipstick het geval. Ik vind vooral het doorzichtige lipje, waar je de kleur van de lipstick doorheen ziet, heel erg leuk gedaan.

Deze lipstick is om precies te zijn de Pupa I’m Loveproof 002 Delicate Nude. Het is een liquid lipstick die longlasting en kissproof is. De kleur is echt een hele mooie mauve kleur die prima als everyday kleurtje kan. Zelf ben ik dol op dit soort kleurtjes omdat ze bij iedere look staan. Je brengt deze lipstick aan met een sponsapplicator, zoals je gewend bent bij andere vloeibare lipsticks en lipglossjes. Deze werkt overigens echt heel erg fijn en er zit een mooie hoeveelheid product op de applicator.

Pupa Matte Liquid Lip Colour

Pupa Matte Liquid Lip Colour

Na het aanbrengen van de lipstick droogt hij inderdaad vrij snel mat op. Hierbij valt me echter wel meteen op dat de lipstick heel mooi dekt en aan één laagje genoeg heeft. De matte lipstick voelt niet vervelend en kurkdroog aan. Dat is absoluut een pluspunt. Qua textuur doen ze me denken aan de MAC Powder Kiss Lipsticks. Dit zijn ook matte lipsticks die eerder poederachtig aanvoelen in plaats van droog en stroef. Ik ben in ieder geval enthousiast en ga deze lipstick zeker vaker dragen!

Deze Pupa Matte Liquid Lip Colour kost € 19,90 en is te koop in de webshop van Pupa en in de winkels.

De lipstick is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. Is dit niet helemaal jouw kleur maar heb je verder wel interesse? Bekijk dan zeker de andere kleuren!

Draag jij vaak lipstick?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

Delen:

1 Reactie

  1. 21 december 2020 / 10:13

    Hij is qua kleur echt prachtig, maar ik vind hem er wel vrij droog uitzien. Ik ben tegenwoordig toch weer meer van de glossy lipsticks en glosses. 🙂