fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

MAC Frosted Firework Firelit kit

MAC Frosted Firework Firelit kit

Oh yes! Het is nu echt bijna kerst en ik heb er stiekem zoveel zin in. Natuurlijk wordt het wellicht een andere kerst dan we zijn gewend maar het is de mooiste tijd van het jaar en ik ben vastbesloten dit er ook van te gaan maken. Qua pakketjes krijg ik al heel wat kerstcollecties binnen en afgelopen week was dit de MAC Frosted Firework Firelit kit. Een prachtige limited edition kit waar ik je alles over ga vertellen in dit artikel. Let’s go! 

MAC Frosted Firework Firelit kit

MAC Frosted Firework Firelit kit

Get ready to shine! Zo begon het persbericht van MAC Cosmetics en uiteraard was mijn aandacht direct getrokken. De gloednieuwe holiday 2020 collectie van MAC is perfect voor party-ready looks en moments to dazzle! In de collectie vind je dus een klassieke rode lip en smokey eyes met een metallic finish. Zo nu en dan ben ik wel in voor een heftige, feestlook dus ik dacht gelijk: ‘Kom maar door!’

Ik heb de MAC Firelit Make-up Set ontvangen. Deze is verkrijgbaar ik twee kleuren, namelijk:

 • Champagne
 • Gold

Uiteraard perfecte namen voor de tijd van het jaar. Ik heb de set in de kleur gold ontvangen.

Deze gold variant zit verpakt in een prachtige roze glitter verpakking. Deze verpakking doet je direct aan kerst, vuurwerk en feest denken. In de kit tref je drie producten aan, namelijk:

 • Skinfinish Extra Dimension
 • 143S kwast
 • Make-up tasje

Uiteraard steelt de Skinfinish Extra Dimension de show. Nu heb ik een vrij uitgebreide MAC collectie en ik kan zeker wel stellen dat mijn liefde voor make-up, heel wat jaar geleden, is gestart bij MAC. Ik weet nog goed dat ik naar Amsterdam ging om een eigen MAC oogschaduw palette samen te stellen. Destijds was dit voor mij een flinke uitgave en ik heb dan ook avonden research gedaan naar alle kleuren en finishes. Toen ik uiteindelijk met mijn eigen palette de winkel uitliep was ik zo trots. Het is overigens echt een mega fijn palette gebleken want ik gebruik hem nog steeds weleens.

MAC Frosted Firework Firelit kit

Zoals ik van MAC ben gewend is deze Skinfinish Extra Dimension weer ontzettend mooi vormgegeven. Een typische MAC verpakking en een prachtige print in de poeder zelf. De poeder is heerlijk zacht en prachtig gepigmenteerd. Het is echt een gouden highlighter die mij doet denken aan Champagne Pop van Becca.

De foto’s hierboven links zijn gemaakt zonder flits en rechts met flits.

MAC Frosted Firework Firelit kit

De kwast is een hele fijne, fluffy zachte kwast. Persoonlijk vind ik hem wat groot om een highlighter mee aan te brengen. Ik zou hem zelf eerder gebruiken als bronzer- of blushkwast. De keuze van deze kwast in de set snap ik dan ook niet helemaal maar desalniettemin krijg je er natuurlijk wel gewoon een hele fijne MAC kwast bij. Naar mijn mening is dit dan ook een hele leuke giftset voor onder de kerstboom!

Deze MAC Frosted Firework Firelit kit kost € 49,- en is verkrijgbaar bij Douglas.

Heb jij de complete Holiday 2020 collectie van MAC al gespot? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 21 november 2020 / 20:11

  Wauw wat een prachtige highlighter! Mooi om het verschil te zien met en zonder flits, maar op beide foto’s komt de highlighter mooi over. Subtiel, maar toch verzorgd!

 2. 16 november 2020 / 18:27

  Ik ben ook heel enthousiast over deze set! Zelf vind ik de kwast echt perfect voor het aanbrengen van highlighter, juist omdat hij zo dun is. Voor bronzer of blush zou ik niet snel zo’n dunne kwast gebruiken. 🙂

 3. 16 november 2020 / 16:44

  Ik word echt heel blij van deze highlighter. Hij is echt perfect voor de feestdagen. Ik heb gewoon extra veel zin om mezelf dan helemaal te fleeken, aangezien dat alweer een tijdje geleden is door de coronacrisis. Love it!!

 4. 16 november 2020 / 09:31

  Wauw wat ziet die er mooi uit. Leuk voor de feestdagen voor een make-up look.

  • 16 november 2020 / 11:34

   Jaa is echt een hele mooie highlighter!