fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Kneipp badolie en badschuim

Kneipp badolie en badschuim

Kneipp is een merk dat ik voornamelijk ontdekte door mijn schoonmoeder. In haar badkamer is de Kneipp douchegel en douchefoam namelijk niet weg te denken. Zelf raakte ik hierdoor ook ontzettend fan van Kneipp. Omdat ik zelf heel graag in bad ga vertel ik je in dit artikel graag alles over de Kneipp badolie en badschuim uit de Refreshing lijn. Lees je mee?

Kneipp badolie en badschuim

Kneipp badolie en badschuim

Nieuwe verpakkingen van Kneipp

Wellicht ken je de Refreshing Lijn beter als de Eucalyptus-Mint lijn. Kneipp heeft haar bestaande producten een nieuw, fris design gegeven en heeft hierbij de producten ook voorzien van een meer catchy naam. Alhoewel ik de vorige verpakkingen van Kneipp ook zeker niet mis vond vind ik de update absoluut een prachtige vormgeving hebben. Deze nieuwe verpakkingen laten in één oogopslag zien om welk natuurlijk hoofdingrediënt het gaat en wat het voor je doet. Op het logo op de achterzijde kun je zien of het product vegan is en op de voorzijde is een ‘micro plastic free formula’ tag zichtbaar.

Hierbij wil ik extra duidelijk maken dat puur en alleen de verpakking is veranderd. Het product zelf is nog steeds van de oude vertrouwde kwaliteit. 

Kneipp partner

Afgelopen zondag heb ik op mijn instagram account heel erg leuk nieuws gedeeld. Ik mag mij vanaf nu namelijk een trotste partner van Kneipp noemen. Een samenwerking waar ik echt ongelofelijk blij mee ben. Bij een partnership is het natuurlijk belangrijk dat hij bij je past en dat je volledig achter het merk staat en bij Kneipp is dit echt 100% het geval. Een mooie match dus! Kneipp focust zich, met haar nieuwe producten, op een gezond en fit leven dat in balans is. De komende tijd ga ik, samen met Kneipp, tips geven om hier nog beter in te worden.

Kneipp badolie en badschuim

Kneipp badolie

Gebruiksaanwijzing

 • schroefdopje 1 keer vullen en badolie toevoegen aan het water. Duur van het bad, 15 tot 20 minuten.

Kneipp badolie en badschuim

Kneipp badschuim

Gebruiksaanwijzing

 • voeg een dop badschuim toe aan het stromende water. Duur van het bad, 15 tot 20 minuten.

Kneipp badolie en badschuim

Conclusie

Met de producten van Kneipp beleef je echt een Spa at home ervaring. Ik vind de geur van deze Refreshing lijn echt fantastisch. De aromatische geur van de natuurlijke, etherische eucalyptus- en mintolie zorgen voor zowel een relaxed als een verkwikkend effect. Uiteraard heb ik de badolie en het badschuim afzonderlijk van elkaar getest en over beide ben ik enorm te spreken. De olie zorgt voor een heerlijk verzorgd gevoel en laat, nadat je uit bad stapt, een heerlijk laagje olie achter. De badschuim geeft een wat luxer gevoel en zorgt echt voor een heerlijk schuim in bad. Ik vind het geluid van dat schuim zelf altijd heel erg ontspannend werken. Pure verwennerij, beide kan ik absoluut aanbevelen.

De producten zijn vegan en vrij van parabenen, siliconen en minerale oliën. Daarnaast zijn ze dermatologisch getest en vrij van microplastics.

 • Kneipp Refreshing Eucalyptus Badolie bevat 100ml. en kost € 9,99
 • Kneipp Refreshing Eucalyptus Badschuim bevat 400ml. en kost € 9,99
  • Beide zijn te koop in de webshop van Kneipp.

Ben jij al bekend met de producten van Kneipp? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen:

2 Reacties

 1. 3 december 2020 / 22:22

  Fantastisch merk! Proficiat met de samenwerking!

 2. 2 december 2020 / 18:05

  Ik ben gek op deze producten! 🙂