fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

iXXXi Jewelry Party Collectie Give-Away t.w.v. € 300,-

iXXXi JEWELRY Party Collectie Give-Away

It’s the season to sparkle! De feestdagen komen nu echt steeds sneller dichterbij. Ondanks dat het een gekke tijd is heb ik er echt ongelofelijk veel zin in. Nu heb ik, in samenwerking met iXXXi Jewelry, een fantastische winactie voor hem en haar. Eentje die je echt niet wilt missen voor de feestdagen. Ben jij benieuwd naar deze iXXXi Jewelry Party Collectie Give-Away? Lees dan gelijk verder en doe mee!

iXXXi Jewelry Party Collectie give-away t.w.v. € 300,-

Eind september heb ik jullie in een artikel op mijn blog alles verteld over de iXXXi Jewelry Royal Glam Collection. Voor het partyseizoen heeft iXXXi Jewelry extra items toegevoegd aan het assortiment. De Royal Glam collectie bevatte uiteraard al een flinke dosis glam maar met deze extra items maak je je combinatie al helemaal partyproof. 

Toegevoegde items zijn bijvoorbeeld de prachtige 2mm ‘Royal Queen Drop’ en de ‘King’ met een subtiele, ovale zirconia steen. Of de 2mm ‘Palace’ die bestaat uit een reliëf van kleine vierkantjes verspreid over de gehele ring. Uiteraard zitten deze allemaal in deze giftset!

Naast een fantastische set voor vrouwen mag ik ook een set voor mannen weggeven. Hierin zitten twee stoere armbanden en een prachtige zegelring.

Wil jij, samen met jouw vriend/man, helemaal ready zijn voor de feestdagen? Of heb je wellicht een stel in gedachte die dit absoluut verdiend? Doe dan mee aan deze iXXXi Jewelry Party Collectie give-away.

 • Wat moet je doen om kans te maken?
  •  Volg @lindseybeljaars, @i.x.x.x.i.jewelry en @i.x.x.x.i.men
  •  Laat een reactie achter onder mijn post dat je meedoet en waarom/met wie jij deze winactie wilt winnen
  •  Tag diegene waarmee jij deze actie wilt winnen
  •  Like & Save de post
   • Maak extra kans door deze post te delen in jouw verhaal en mij te taggen.
   • De winnaar wordt op 9 december bekend gemaakt zodat de prachtige items netjes op tijd binnen zijn.

Veel succes X

Doe jij mee met deze te gekke winactie?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking met iXXXi Jewelry.

 

Delen:

8 Reacties

 1. 11 december 2020 / 21:30

  Wat een mooie set! Ik doe graag mes.

 2. 10 december 2020 / 18:12

  Wat leuk dat je zoveel mooie sieraden weggeeft! Ik ga zo zeker even meedoen via Instagram 🙂

 3. An
  8 december 2020 / 23:39

  Wat een prachtige,stijlvolle en stoere give-away. Wat zou ik graag mijn dochter en schoonzoon verrassen in deze sombere tijd.
  Ze hebben 4 maanden verkering en kunnen niet eens gezellig ergens iets gaan eten of drinken, een filmpje pakken of andere dingen ondernemen die jongeren zouden moeten doen. Het geldt voor iedereen natuurlijk maar laten we samen zorgen dat het virus zo snel mogelijk zijn biezen pakt. Ik zou ze graag verblijden met dit prachtig geschenk

 4. Lucy
  8 december 2020 / 22:01

  Prachtig setje ik doe graag mee . Ben gek op ixxxi

 5. 8 december 2020 / 21:20

  30 december heb ik verjaardag ik vindt de prijs heel mooi
  Maar ik geef deze prijs liever aan mijn dochter Tamara zij wordt 11 januari 21 jaar
  Dus ik gun haar deze mooie prijs
  Zij heeft nog nooit iets gewonnen

 6. Corry de vos
  8 december 2020 / 15:07

  Ho ho ho
  Wat een mooi ?kado
  Gooi mij maar in de hoge
  Dan komt het met die mooie prijs wel goed !

 7. marlies mols
  8 december 2020 / 08:54

  wat een geweldig gebaar, verras mijn moeder agnes maar met dit prachtige exemplaar, met haar 92 jaar is dit een hele angstige en eenzame tijd voor haar,maak haar maar blj met deze schitterende verwennerij en doe haar de groetjes van mij

 8. 5 december 2020 / 16:02

  super gaaf zeg! ik doe graag mee voor mijn lieve vriend die zijn vader in september heeft verloren. Hij kan wel een opsteker gebruiken