fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

Favorieten van maart 2020

Ik heb nog nooit zo van dag tot dag geleefd. Soms weet ik letterlijk niet eens meer welke dag het is. We leven in rare tijden maar laten we ons allemaal netjes aan alle richtlijnen houden zodat dit hopelijk zo spoedig mogelijk weer ‘voorbij’ is. Het voelt dubbel om een artikel te schrijven vol met mijn favorieten van Maart 2020. Maar eerlijk is eerlijk, deze situatie brengt ook mooie en goede momenten met zich mee en een beetje positiviteit kan geen kwaad. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten van Maart 2020? Lees lekker met mij mee.

Trip in Fins Lapland

Begin maart vertrok ik, samen met mijn vriend en 4 andere goede vrienden, naar Fins Lapland. Jeetje, wat hebben we daar een fantastische tijd gehad zeg. Inmiddels heb ik al twee fotoverslagen online staan op mijn blog en uiteraard komen er nog meer aan. Benieuwd naar Deel 1 en Deel 2? Lees deze dan zeker. Hierboven tref je een link aan naar mijn IGTV met hierin een aftermovie van onze trip. Echt de moeite waard!

Starskin 100% Camellia Brightening Oil Mask

In de Goodiebox Dutch Beauty Awards zat het Starskin 100% Camelia Brightening Oil mask. Een masker met een twee stappen systeem van Starskin. Direct na het ontvangen van de box was ik mega benieuwd naar dit masker. Een dag later liet ik een heerlijk bad vollopen met warm water en nam ik een me-time momentje en testte ik dit masker. Geloof me, dit is echt het toppertje. Je leest alles terug in mijn uitgebreide review. Dit masker is o.a. te koop bij Douglas.

Fotoshoot Omoda

Op donderdag 5 maart, vlak voor onze reis naar Lapland, vertrok ik richting Rotterdam. Hier had ik namelijk een fotoshoot voor Omoda. Dit was echt een ontzettend gave dag. We hadden een heel erg leuk team en de fotoshoot was super leuk om te doen. Inmiddels heb ik mijzelf al een aantal keer gespot bij Omoda. Zowel in de mailings als op instagram. Weer een ervaring rijker!

& Other Stories Riviera Postcard

Van & Other Stories ontving ik twee producten uit de Riviera Postcard Collectie. De Body Jelly en de Body Oil. Twee heerlijke producten waarmee je de ‘riviera’ gewoon in huis haalt. De lijn heeft een heerlijke geur en ruikt zelfs een beetje naar een heerlijk waterijsje. Ik ben vooral heel erg tevreden over de combinatie van beide producten. De body oil gebruik ik als badolie en na mijn heerlijke badje smeer ik mijzelf in met de Body Jelly. #loveit

Spelletjesavonden

Tsja.. je kunt natuurlijk elke avond gaat Netflixen maar dat zie ik niet zo zitten. Wij, mijn vriend en ik, wisselen Netflix avondjes af met spelletjesavonden. Dit is gelijk ook een tip voor jullie. Neem, in deze tijd, ook eens wat extra tijd voor elkaar. Van Asmodee ontving ik vorige week een pakket met hierin allerlei leuke spelletjes. Ja, hiermee komen wij deze ‘quarantaine’ wel door. Onze favoriete spellen op dit moment zijn Ticket to Ride Europe en Azul. Drankje erbij, hapje erbij en spelen maar. #genieten De spellen zijn o.a. te koop bij bol.com

Sokken en Boxers van Calvin Klein

Dan nog even een favoriet van mijn vriend, namelijk de sokken en boxers van Calvin Klein. Laatst kwam hij beneden en zei hij: ‘Jeetje, die boxers van Calvin Klein zijn echt het fijnste van allemaal!’ Nou en geloof me, dat zegt hij niet zomaar. Het zijn dus oprecht favorieten en daarom meer dan terecht om ook even te noemen in dit artikel. De sokken en en boxers van Calvin Klein zijn te koop bij hemdvoorhem.nl

Favorieten van maart 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van maart 2020! Als je één favoriet van maart mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 31 maart 2020 / 20:02

    Wij spelen ook spelletjes en kletsen over werk en over toekomst dromen.

  2. 30 maart 2020 / 11:58

    Wat tof, een photoshoot voor Omoda! Wij zijn ook volop spelletjesavonden aan het houden. Ons favoriet is momenteel Carcassonne. Ticket To Ride lijkt mij ook heel leuk!