fbpx
1   8
13   34
65   135
97   454
54   137

& Other Stories Riviera Postcard

& Other Stories Riviera Postcard

Oh yes! Eindelijk eens een review van een collectie van & Other Stories. Een merk dat ik al heel lang ken en waar ik meerdere produten van in gebruik heb. TOch schreef ik nooit eerder een review, wat stom. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik vertel jullie alles over de gloednieuwe & Other Stories Riviera Postcard collectie. Off we go! 

& Other Stories Riviera Postcard

Ken je & Other Stories nog niet? Dan vertel ik je er graag wat meer over. Het is een merk dat is opgericht in 2010 door een klein groepje ‘creatievelingen’. Ze hebben drie ateliers, namelijk in Stockholm, Parijs en in Los Angeles. Inmiddels tref je in Nederland twee filialen aan van dit merk, namelijk in Amsterdam en Utrecht. In de winkels vind je een verzameling van beauty, verzorging, kleding, schoenen, accessoires, lingerie, swimwear etc. Mega leuk om in een winkel lekker rond te snuffelen!

Een leuk weetje is dat & Other Stories een merk is dat behoord tot de H&M Group (H&M Hennes & Mauritz GBC AB).

In dit artikel ga ik het hebben over de gloednieuwe Riviera Postcard collectie. De geurfamilie van de bekroonde bad- en bodylijn van & Other Stories wordt deze lente uitgebreid met dit nieuwe familielid. Deze geur vangt door zijn zonovergoten en prikkelende samenstelling de ware essentie van het licht. Het licht dat je geest laat ontwaken en dat je zelfs weet op te vrolijken op een saaie dag.

Nostalgic breeze

of citrus awakens

slumbering palm

tree avenues. 

In de collectie tref je de volgende producten:

  • hand soap €7
  • hand lotion €7
  • body wash €9
  • body lotion €9
  • mini-handcrème €5
  • body oil €15
  • body scrub €12
  • roll-on parfumolie €15
  • body jelly €15
  • body mist €15
  • eau de toilette €30

Topnoten: Citroenrasp, perzik bellini
Hartnoten: Ananas, kokosextract
Basisnoten: Opgeklopte vanille, roze suiker en karamel

Jeetje, check die geurnoten even. Je kunt je denk ik al meteen voorstellen dat de geur echt hemels is. Heel erg fris en het doet me zelfs een beetje denken aan een ijsje. Ik kan me goed voorstellen dat ze deze geur lanceren in het voorjaar. Het past er echt helemaal perfect bij. #loveit

Ik heb de Body Jelly en de Body Oil ontvangen.

& Other Stories Riviera Postcard Body Oil

Body Oil

Hydrating body oil enriched with meadowfoam seed oil and Argan oil that makes the skin feel satin smooth.

Deze body oil zit in een glazen flesje met een inhoud van 100ml. De olie kun je dus gebruiken op je lichaam en deze laat de huid heerlijk satijnzacht aanvoelen. Op de verpakking staat ook dat je de olie kunt gebruiken als badolie en daar ben ik stiekem heel erg blij mee. Ik ben dol op me-time momentjes in bad en ga deze olie absoluut gebruiken als badolie.

& Other Stories Riviera Postcard Body Jelly

Body Jelly

Quickly absorbed body lotion that leaves your skin feeling moisturied and refreshed. 

Deze body jelly zit in een plastic pot met een inhoud van 250ml. Deze jelly is bedoeld voor op de huid en laat je huid heerlijk gehydrateerd en verfrist aanvoelen. Een perfecte combinatie voor mij met de body oil. Ik doe de body oil heerlijk in bad en smeer mij, nadat ik in bad ben geweest, in met de body jelly. Perfect!

& Other Stories Riviera Postcard

Conclusie

Ja, je hoort het al wel, ik ben heel erg blij met deze & Other Stories Riviera Postcard producten. Sowieso gebruik ik altijd heel erg graag badolies en bodylotions dus daarin is de keuze van de producten voor mij perfect. Waar ik heel erg van onder de indruk ben is de geur van de lijn. Geloof mij, deze is echt hemels. Ben je in de buurt van een & Other Stories filiaal? Ga deze dan zeker eens ruiken. Verder ben ik ook erg te spreken over de werking van beide producten dus voor mij is dit een dikke yay! 

& Other Stories Riviera Postcard is vanaf 20 februari 2020 verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en online via stories.com.

Heb jij een favoriet product van & Other Stories? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 20 maart 2020 / 09:23

    Die geur is zo lekker!!