fbpx
27   56
93   134
89   124
111   184
107   196

Starskin 100% Camellia Brightening Oil Mask

Starskin 100% Camellia Brightening Oil Mask

Vorige week ontving ik de Goodiebox Dutch Beauty Award met hierin dit Starskin 100% Camellia Brightening Oil Mask. Mega leuk om een masker van Starskin te treffen in een Goodiebox. Ben jij benieuwd naar dit 100% Camellia Brightening Oil mask van Starskin? Lees dan nu mijn uitgebreide review.

Starskin 100% Camellia Brightening Oil Mask

Starskin heeft een groot en luxe assortiment wat betreft sheetmasks, gezichtsverzorging, haarmaskers, voetmaskers en handmaskers. Het masker dat ik vandaag review in dit artikel is een 2-step masker. Iets wat ik nog niet eerder heb geprobeerd.

Voor dit masker heeft Starskin een nieuwe technologie ontwikkeld waardoor dit masker een twee stappen systeem heeft. Stap 1 is een pipetje met hierin 100% camellia zaad olie. Een olie die boordevol antioxidanten en vitaminen zit voor de huid. Ook bevat deze olie vetzuren die de huid eerst zacht maken en er daarna voor zorgen dat de werkende stoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid.

Stap 2 is het ‘benitsubaki’ sheetmasker die doordrenkt is met pioenwortelextract, moerbeiboomextract en niacimide. Deze combinatie belooft de doffe en droge huid tegen te gaan waardoor de huid wordt verzorgd met als resultaat een mooie en frisse glow.

Gebruiksaanwijzing

  1. Reinig je huid
  2. Breng de olie royaal aan op de huid
  3. Breng het sheetmask hieroverheen aan
  4. Laat dit minimaal 15 minuten intrekken

Uiteraard heb ik, zoals altijd, de gebruiksaanwijzing netjes gevolgd. Ik bracht de olie aan op mijn gereinigde huid. Het is een vrij vette olie die zich heel makkelijk over het gezicht laat verdelen. Er zit meer dan genoeg in het ampul en ik heb uiteindelijk mijn nek en decolleté er ook mee ingesmeerd. Vervolgens haal ik het masker uit de verpakking en na het verwijderen van de dikke plastic laag breng ik het sheetmasker, over de olie, aan op mijn gezicht. Dit volet direct ontzettend goed aan zeg. Lekker verfrissend maar heel verzorgend. Uiteindelijk laat ik het masker bijna een half uur zitten en merk ik dat het zeker iets voor mijn huid heeft gedaan. Deze voelt heel erg gevoed, verzorgd en gehydrateerd aan.

Starskin 100% Camellia Brightening Oil Mask

Conclusie

Je hoort het al, dit is echt een ontzettend fijn masker. Bij dit masker kun je echt merken dat het echt een kwaliteitsmasker is en dat Starskin zich volledig richt op het ontwikkelen van maskers. Ik heb er echt van genoten en ik ga dit masker zeker opnieuw kopen. Het sheetmasker is overigens echt doordrenkt met product. Na het douchen knijp ik het masker helemaal uit en breng ik het overige product, als crème, aan op mijn gezicht. Heerlijk!

Dit masker behoort tot de categorie Clean Beauty en is dus veganistisch.

Het Starskin 100% Camellia Nourishing & Brightening sheetmask masker is te bestellen bij Douglas en kost €10,15. Niet goedkoop maar dit is een masker waarvan je ook echt merkt dat het goed is voor je huid.

Heb jij weleens een masker van Starskin geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 28 maart 2020 / 08:07

    Dit is echt mijn all time favourite Starskin masker! Leuk dat jij ook zo enthousiast bent. 🙂