fbpx
37   81
98   172
133   246
113   242
86   289

OOTD Spring is in the air

OOTD Spring is in the air

Er wordt ons gevraagd zoveel mogelijk binnen te zitten en natuurlijk houden wij (mijn vriend en ik) ons hier netjes aan. Wij hebben beide een motorrijbewijs en in deze situatie is dat echt een gouden pasje. Afgelopen zaterdag was het heerlijk weer en zijn wij samen een rondje gaan rijden door de Bollenstreek. Dit was ongelofelijk genieten op een heerlijke lentedag. In de bollenvelden hebben we gelijk een outfitje geshoot voor instagram. Uiteraard had ik deze mee in mijn rugzak en heb ik niet zo op de motor gezeten, haha! Kijk je met mij mee?

View this post on Instagram

Spring is in the air ??

A post shared by Lindsey | lindseybeljaars.nl (@lindseybeljaars) on

OOTD Spring is in the air

Vlak voor het weekend ontving ik een heel leuk pakket van My Jewellery. Was dat even perfect getimed! Het item dat ik onder andere in dit pakketje aantrof was deze prachtige midirok met bloemetjespatroon. Uiteraard de perfecte rok om te shooten in een bloemenveld. Het is een midirok dus hij valt net over de knie. Verder heeft hij een heel leuk bloemetjesprintje met wit en geel en heeft hij speelse laagjes aan de onderkant. Ik draag hem in de maat S en door de elastieken band zit hij perfect in mijn taille.

Ik combineer deze fleurige rok met een witte t-shirt. Deze top heeft een ribstructuur, een hoge hals en zit nauw aansluitend. Onder de rok draag ik mijn gloednieuwe, nu nog spierwitte sneakers, van Nubikk. Ik vind deze sneakers echt helemaal fantastisch en dit worden absoluut mijn go-to sneakers voor de aankomende lente en zomer. Hoe leuk is de combi met deze rok in dit prachtige veld vol witte bloemen? #iminlove De sneakers hebben gouden details en dit zie je terug in de rest van mijn look in mijn zonnebril en in mijn sieraden.

Mijn sieradenstash bevat ongeveer 75% sieraden van My Jewellery. Geloof me, hierbij overdrijf ik niet. Ik ben gewoon altijd heel erg te spreken op de sieraden van My Jewellery en heb laatst, in de boetiek in Breda, nog tweede gaatjes laten schieten. Bij heel veel OOTD’s op mijn blog zie je ook dat er staat: Sieraden – My Jewellery, net als onder deze post. Wanneer in een ketting initialen zijn verwerkt vind ik het al snel interessant en hier heeft My Jewellery een hele collectie voor. Op dit moment draag ik non-stop een ketting met letter S, uiteraard de voorletter van mijn vriend Sebastian.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Spring is in the air! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

7 Reacties

 1. Karin
  1 april 2020 / 02:14

  Wat een toffe look! Als mede motorrijdster snap ik niet hoe je deze mooie look na een ritje op de foto krijgt haha

 2. 31 maart 2020 / 12:15

  Wauw wat een prachtige foto’s zeg! Ik word meteen enthousiast om ook een kijkje te gaan nemen! Staat je heel goed die look!

  • 31 maart 2020 / 22:47

   Ah dat is zo lief Kimberly, dankjewel! Ik ben ook erg enthousiast over de nieuwe collectie van My Jewellery. Hopelijk vind je er iets wat bij je past X

 3. 31 maart 2020 / 09:07

  Ik was nog opzoek naar zo’n midi rok. Superleuk! Ik ga even bij MyJewellery kijken 🙂

  • 31 maart 2020 / 22:47

   Hé Chelsey, oh super leuk zeg! Ik kan je deze midi rok in ieder geval zeker aanbevelen, vind hem fantastisch en hij zit heerlijk! Ik draag de maat S 🙂

 4. 31 maart 2020 / 08:54

  Een fijne zomerse look! Het staat je ook erg goed, ik ben zelf gek op witte sneakers voor in de warmere maanden.

  • 31 maart 2020 / 22:48

   Ah lief Annelies, dankjewel! Ik draag ook heel graag witte sneakers in de lente/zomer 🙂