fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Goodiebox Dutch Beauty Award

Goodiebox Dutch Beauty Award

In deze gekke tijden houd ik mij netjes aan de regels van het RIVM en blijf ik voornamelijk binnen. Een hoogtepuntje op een dag is dan absoluut een postbezorger die aanbelt met nieuwe pakketjes. Afgelopen week ontving ik de Goodiebox Dutch Beauty Award. Uiteraard maakte ik de box meteen open en ben ik direct aan de slag gegaan met het maken van foto’s en het schrijven van dit artikel. Lees je met mij mee?

Goodiebox Dutch Beauty Award

Oeh nice! Dit is een Special Edition Box speciaal voor de Dutch Beauty Award. De Dutch Beauty Award is een jaarlijkse prijsuitreiking vanuit een professionele jury die de mooiste beautyproducten en merken van nu vieren. Alle zes de producten in deze box zijn genomineerd en de ontvangers van de box kunnen de producten testen en hieruit een favoriet kiezen. Je kunt jouw stem uitbrengen tot 1 april via www.goodiebox.nl/dba2020 Ik heb mijn stem uitgebracht op het masker van Starskin.

Karmameju HERO pH Solution 02 

Ik begin met het eerste fullsize product dat ik tref in de box. Het is de Karmameju HERO pH Solution 02 welke, volgens Goodiebox, de naam HERO eer aan doet. Het is een serumachtige vloeistof die helpt het huidoppervlak te herstellen wanneer de pH-waarde is verstoord door contact met water. Je brengt deze spray als eerste stap aan op een gereinigde huid. De spray voorkomt vochtverlies, huidgevoeligheid en droogte terwijl het natuurlijke vermogen van de huid om te vernieuwen wordt versterkt. Wat een origineel product! Zoiets heb ik zelf nog nooit geprobeerd en ik ga deze zeker testen.

Deze Karmameju HERO pH Solution 02 is een fullsize met een waarde van € 27,- 

Starskin 100% Camellia Oil Mask – Brightening

Yes! Eindelijk een product van Starskin in een Goodiebox! Dit is een tweestaps gezichtsmasker. De eerste stap is een capsule met 100% pure camellia zaadolie welke boordevol vitamines, antioxidanten en vetzuren zit om je huid te voeden en te verzachten. De tweede stap is een Benitsubaki Sheet Mask welke bekend staat als een echte vochthersteller. Camellia zaadolie is hèt schoonheidsgeheim van de Geisha’s voor een stralende huid dus dat beloofd wat. Ik ben hier heel erg benieuwd naar en je gaat dit masker absoluut terugzien in een uitgebreide review. So stay tuned!

Deze Starskin 100% Camelia Oil Mask – Brightening is een fullsize met een waarde van € 9,95

Comme Deux #liplove

Ah, een oude bekende. Een Liplove van het merk van Comme Deux. Deze zat in 2018 ook in de Goodiebox van November. Dit is een lip oil ‘vol liefde’ voor je lippen. Je kunt hem zowel overdag als s’nachts gebruiken en geeft extra voeding aan je lippen met beschermende squalaan, heerlijke oliën en vitamine C, E en F. De olie is transparant en voelt ontzettend goed aan op je lippen. Het is een soort dikke, honingachtige olie en doet echt iets voor je lippen! Ben je geen fan van een hele, plakkerige formule? Dan is dit niets voor jou. Ik gebruik hem dan ook niet als lipgloss bijvoorbeeld maar echt puur als verzorging als ik thuis ben.

Deze Comme Deux #liplove is een fullsize met een waarde van € 18,-

Miqura Butt Mask

Are you serious? Eerlijk is eerlijk, ik moest echt ontzettend hard lachen om dit product. In de Goodiebox vind je wel vaker maskers van Miqura terug maar een masker voor je billen? Ik moest echt even drie keer kijken of dit wel echt zo was. Het is dus een masker met vochtinbrengende hydrogel welke de huid van de billen strakker maakt. Daarnaast is het serum in het masker verrijkt met Volufiline wat een extra gladmaker is. Tsja.. ik denk eerlijk niet dat ik dit masker ooit ga gebruiken en een review ga je er dan ook niet over teruglezen. (Haha, zie je dat al voor je?)

Deze Miqura Butt Mask is een fullsize met een waarde van € 7,-

Rituals The Ritual of Namasté Radiance Anti-Aging Day Cream

Met een product van Rituals maak je mij altijd blij. Het is begrijpelijk maar natuurlijk ook wel een beetje jammer dat dit een travelsize is. Anyways, het is een anti-aging dagcrème met natuurlijke ingrediënten van saffraanbloem en heilige lotus. Deze crème helpt fijne lijntjes zichtbaar te minimaliseren, de elasticiteit van je huid te verbeteren en te beschermen tegen schadelijke invloeden. De geur is in ieder geval ontzettend fijn en ik ga deze crème zeker proberen.

Deze Rituals The Ritual of Namasté Radiance Anti-Aging Day Cream is een travelsize van 20ml. 

Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo

Een nieuw merk voor mij, Roze Avenue. Van dit merk zit er dus een droogshampoo in. Het is een perfecte oplossing voor een power hairdo tussen je wasbeurten door. Hierdoor heb je in een handomdraai een verfrissende, flexibele textuur en zacht haar. De flacon spreekt mij meteen ontzettend goed aan en dezelfde dag nog spray in de droogshampoo in mijn haar. Ik ben direct enthousiast. De spray ruikt heerlijk en het is op dit moment mijn go-to droogshampoo.

Deze Rituals The Ritual of Namasté Radiance Anti-Aging Day Cream is een travelsize van 20ml. 

Goodiebox Dutch Beauty Award

Conclusie

De Goodiebox iedere maand ontvangen blijft een feestje maar in deze situatie is het wel echt extra leuk. De droogshampoo heb ik al in gebruik en van het Starskin Masker kun je z.s.m. een review teruglezen op mijn blog. Uiteraard ga ik de andere producten, op het bilmasker na, ook zeker proberen.

In totaal zitten er dus 6 producten in deze box en ik ben erg enthousiast over de producten in deze box. Mocht je de Goodiebox willen ontvangen, dan is het handig om te weten dat je abonnement maandelijks opzegbaar is. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Heb jij weleens gehoord van een bilmasker? Zou jij het gebruiken? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: