fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Favorieten van februari 2020

Favorieten van februari 2020

Maart is begonnen! Een dikke ‘Yay for that’ want wat mij betreft mag de lente nu wel echt beginnen. Ik heb geen hekel aan de winter maar de afgelopen tijd leek het wel een half jaar herfst in Nederland. Het weerbericht bestond alleen maar uit ‘regen en windstoten’ en dan heb ik het nog niet gehad over Ciara, Dennis en Ellen. Je hoort het wel, ik hoop dat hier in maart een einde aan kan komen en dat we kunnen gaan genieten van een heerlijk voorjaarszonnetje. Anyways, we gaan eerst kijken naar mijn favorieten van Februari 2020. Lees je met mij mee?

Favorieten van februari 2020

Een weekendje weg in Venlo

Het eerste weekend van februari hebben we meteen goed afgetrapt. We zijn namelijk een weekendje weg in Venlo geweest op uitnodiging van Hotel Maashof. Hier hebben we ontzettend genoten! Het hotel was helemaal naar wens en we hebben zelfs een e-chopper tour gedaan. Echt een aanrader! In Venlo zelf zijn we heerlijk uiteten geweest en hebben we een Sushi Loveboat besteld met hierop echt fantastische sushi. Uiteraard heb ik van dit leuke weekendje weg een uitgebreid fotoverslag gemaakt dus lees dit artikel zeker eventjes als je dat nog niet hebt gedaan.

Reindeer Make-Up

Ja, ik ben een echte Brabander en Carnaval is er met de paplepel ingegoten. De laatste week van februari heeft dan ook 100% in het teken gestaan van Carnaval. Ik heb meerdere outfits aangehad maar mijn reindierenoutfit samen met mijn make-up lookje was absoluut favoriet. Ik heb er ook heel veel leuke reacties op gekregen en heb er op instagram zelfs een IGTV van gemaakt. #loveit

 

Diner bij Koken aan de Markt in Geertruidenberg

Mijn vader gaf in januari een feestje om zijn 40 jarige jubileum op zijn werk te vieren. Natuurlijk hebben wij hem hiervoor een cadeau gegeven en dat was een diner bij Koken aan de Markt in Geertruidenberg. Dit is echt een ontzettend leuk restaurant met net even wat luxere gerechten. We hebben hier met z’n zessen (mijn vader, moeder, broer, schoonzus, vriend en ik) echt genoten van het 4-gangen diner. Uiteraard met nog een heerlijke borrel- en broodplankjes vooraf en luxe koffies na. Het was een hele fijne avond!

Witte tas van Le Parmentier Paris

Op instagram heb je bovenstaand lookje al vaker voorbij zien komen. Een heel fijn outfitje, als je het mij vraagt. Mijn favoriet is absoluut deze witte tas met crocoprint en gouden details. Het is gewoon echt een heel fijn handtasje in precies de goede vorm en formaat. Het is een tas van Le Parmentier Paris en kost € 240,- Het leuke is dat ik er op dit moment een give-away mee heb en dat jij er dus eentje kunt winnen. Lees even dit artikel om precies te weten wat je moet doen om deel te nemen aan deze leuke winactie. Succes x

Favorieten van februari 2020

Burt’s Bees Lip Balm

13 februari, een dag voor Valentijn, ontving ik een perspakket met hierin 7 lipbalm’s van Burt’s Bees. Yes! Daar was ik natuurlijk super blij mee want ik ben dol op de lip balms van Burt’s Bees. Ze hadden met dit speciaal toegestuurd voor Valentijnsdag, oftewel voor ‘Kissable Lips’. Er zaten ook twee nieuwe lipbalms in, namelijk de watermelon-, en de hempvariant. Alhoewel alle lipbalms natuurlijk dikke prima zijn was ik vooral heel erg benieuwd naar deze watermeloenvariant. Ik mikte deze direct in mijn tas en heb de afgelopen maand geen andere lipbalm meer aangeraakt. Deze is echt fantastisch en zoo lekker!

Hello Fresh Maaltijdbox

Mijn vriend en ik wonen inmiddels bijna drie jaar samen en de huishoudelijke taak ‘koken’ voer ik uit. Overigens absoluut zonder tegenzin want ik ben dol op koken. In februari kreeg ik een mailtje of ik het leuk vond om eens kennis te maken met een maaltijdbox van HelloFresh. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! In totaal hebben we een box met 3 gerechten voor 3 personen ontvangen en we hebben hier onwijs van genoten. Mijn eerste ervaring met een maaltijdbox is echt ontzettend positief. Lees zeker even dit artikel mocht je er alles over willen weten.

Favorieten van februari 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van februari 2020! Als je één favoriet van februari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 2 maart 2020 / 13:22

    Heel leuk om te zien! Ik vind je rendier look zo leuk!