fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

OOTD New Nike Sneakers

OOTD New Nike Sneakers

Ja, ik heb oprecht zin in de lente. Ik ben de panty’s en de laarsjes inmiddels meer dan beu. Ik merk dan ook dat ik, sinds een week, weer grijp naar de jeans en sneakers. Love it! Vorige week kreeg ik ook een pakket binnen met hierin nieuwe sneakers van Nike. Benieuwd naar mijn nieuwe babies? Lees gezellig mee!

OOTD New Nike Sneakers

OOTD New Nike Sneakers

Normaliter eindig ik een OOTD met de schoenen maar dit keer staan juist de schoenen centraal. Niet meer dan logisch dus om daar, voor de verandering, eens mee te beginnen.

Vorig jaar had ik een gloednieuw paar zwarte Nikes en deze heb ik in de lente en zomer ongelofelijk veel gedragen. Noem het maar gerust ‘afgedragen’. Ze zijn nu van mijn ‘goede schoenen’ verplaatst naar mijn ‘hondenuitlaatschoenen’ en dus kon ik wel een mooi, gloednieuw paar zwarte Nikes gebruiken. Ik ben gegaan voor de Air Heights van Nike. Ik heb ze via Plutosport en zij hebben heel wat sneakers in het assortiment. Toch vielen mijn ogen direct op dit prachtige paar.

Het zijn chunky, sportieve sneakers en ze zaten direct als gegoten. Ze hebben een dikke, witte zool en het Nike logo is omlijnd met wit. Verder is de sneaker helemaal zwart. Het model spreekt me enorm aan en ik weet zeker dat ik deze sneakers de komende tijd heel veel ga dragen. Ze hebben dit model overigens ook in wit met paars en in wit met zwart.

Ik combineer mijn nieuwe sneakers met een basic, zwart t-shirt en mijn casual, lichtblauwe blazer van Costes. Deze blazer heb ik inmiddels al wel een tijdje in mijn kast hangen maar blijft een ontzettend fijn item die ik vaak draag. De broek is een grijze, highwaisted broek van Levi’s. Om precies te zijn is het de ‘Levis Mile high super skinny in smoke show grey stretch denim’. Eén van mijn favoriete broeken en hij is natuurlijk perfect bij deze outift. Om de look compleet te maken draag ik een zwarte, leren riem van ComeGetFashion.

Heb jij deze foto afgelopen zondag voorbij zien komen op mijn Instagram? (@lindseybeljaars)

Details

Dit was hem, mijn OOTD New Nike Sneakers! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 5 maart 2020 / 11:16

  Die zijn tof! Je hebt ze ook leuk gestyled. Ik kan ook niet wachten op warmer weer!

 2. 3 maart 2020 / 16:41

  Wat een toffe sneakertjes zeg!

 3. 3 maart 2020 / 15:35

  Hele gave sneakers! Ik ben het winterse weer inmiddels ook wel zat hoor, geef mij maar een zonnetje en de lente. Heerlijk! Super leuke foto dat je schopt trouwens hihi. Just curious: Ging dat in een keer goed?? 😉

 4. 3 maart 2020 / 11:42

  Oeeeh ik vind ze echt heel tof! Leuke foto’s trouwens ook!