fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

3 hele toffe give-aways op mijn instagram

Het is Give-Away time! Eventjes geleden heb ik de 10.000 volgers behaald op Instagram en ik had al beloofd dat er dan een aantal leuke winacties online zouden komen. Puur om jullie, als mijn lieve volgers, enorm te bedanken. Ik houd mij graag aan mijn woord dus bij deze, er staan 3 hele toffe give-aways op mijn instagram. Benieuwd welke drie? Lees even mee!

3 hele toffe give-aways op mijn instagram

https://www.instagram.com/p/B9CaYLGHzWN/

#1 Een tas van Le Parmentier Paris t.w.v. € 240,- 

Je hebt de tas waarschijnlijk al voorbij zien komen op mijn instagram. Het is een hele toffe, witte tas met een Croco Printje en met gouden details. Het is een handtas met een strap zodat je hem ook crossbody kunt dragen. Ik vind dit absoluut de perfecte tas voor de lente en de zomer. Zie je hem al voor je in combinatie met witte sneakers? Super leuk toch! Daarnaast vind ik het formaat ook precies goed, oftewel: niet te groot en niet te klein. Deze tas heeft een waarde van € 240,- en jij kunt hem dus winnen. Klik even op de post hierboven, volg de stappen en dan kan het duimen beginnen. De winnaar wordt op 8 maart bekend gemaakt.

#2 Drie lakjes van PJR Care t.w.v. € 38,85

Een kleine maar hele leuke give-away tussendoor. Ik mag, in samenwerking met PJR Care, een setje van 3 nagellakjes weggeven. Dit is een hele snelle giveaway want morgenmiddag wordt de winnaar al bekend gemaakt. Doe jij op de valreep nog even mee? Het is heel makkelijk. Volg @pjrcare en @lindseybeljaars op instagram en stuur mij (@lindseybeljaars) even een DM dat je meedoet. That’s it! 

https://www.instagram.com/p/B9Exeg3lHYf/

#3 Christian Louboutin Boots t.w.v. € 795,- + Rose Diamond Watch of choice 

Ja, dit is natuurlijk de klapper van de drie. Je kunt een paar Christian Louboutins winnen t.w.v. € 795,- Hoe gaaf is dat? Natuurlijk wel echt een droompaar om aan je schoenenstash toe te voegen. Daarnaast geven we ook nog een horloge naar keuze weg van Rose Diamond Watch. Volg alle meiden in deze winactie, like de foto en tag 3 vriendinnen die deze winactie ook zeker niet moeten missen. Om extra kans te maken kun je de post delen in story, ons taggen en de laatste vijf posts liken. Heel veel succes! De winnaar wordt op 8 maart bekendgemaakt.

Er staan dus nu 3 hele toffe give-aways op mijn instagram. Doe jij mee? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 28 februari 2020 / 09:21

    Wat maak je toch mooie foto’s zeg en gefeliciteerd met die 10K je verdient het 🙂