fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Hair Gummies: Werkt het echt?

Heb je ze al eens voorbij zien komen? De hairgummies? Het zijn yoghurtachtige snoepjes boordevol vitamines die beloven je haren sneller te laten groeien en te glanzen. Inmiddels zijn er genoeg merken op de markt die deze snoepjes verkopen en ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Ik heb de HairLust Hair Growth Formula Gummies getest. In dit artikel vertel ik je of (ik vind) dat de hairgummies echt werken. Lees zeker verder!

HairLust Hair Growth Formula Gummies

Zoals gezegd zijn er genoeg merken op de markt die deze ‘haarsnoepjes’ verkopen. Voor dit artikel heb ik ze getest van het merk HairLust. Om precies te zijn de Hair Growth Formula Gummies.

Deze haarvitaminen helpen je om langer en dikker haar te krijgen zonder in te leveren op het gebied van smaak en welzijn. De voedingssupplementen voorzien de hoofdhuid en haarzakjes van voedingstoffen. 

De snoepjes komen in een plastic potje met roze details. Een leuke match, aangezien de gummies ook roze zijn en een beetje lijken op framboosjes. Het potje doet mij direct denken aan een potje vitaminepillen.

Ingrediëntenlijst

Vullingsmiddelen & zoetstoffen, Pectine, Citroenzuur, Natriumcitraat, L-ascorbinezuur, DL-Alpha-Tocopherylacetaat, Calcium-D-Pantothenaat, D-Biotin, Zinkcitraat, Pyridoxine Hydrochloride, Retinyl Acetate, Pteroylmonoglutamic Acid, Potassium Iodide, Choline, Inositol, Cyanocobalamine, Vitamine D2, Fragaria, Coating Agents, Daucus Carota Purpura, Titaandioxide.

In de gummies zitten heel wat verschillende soorten vitaminen die allemaal weer ergens een andere werking hebben. In de basis komt het erop neer dat ze allemaal zijn bedoeld om de haargroei te stimuleren en de bestaande cellen te beschermen om haaruitval uit te stellen. Oftewel; sneller groeiend en dikker haar. Daarnaast zit er ook biotine in en dit ingrediënt staat bekend om het verbeteren van de haargroei. Je treft dit ingrediënt ook vaak aan in kuren voor het haar of in shampoos.

Gebruik

Het is de bedoeling dat je 3 gummies per dag ‘eet’, verspreid over de dag. Het liefst inclusief eten en water en het is belangrijk dat je niet meer gummies per dag eet dan aangegeven. Natuurlijk heb ik deze gebruiksaanwijzing netjes opgevolgd.

Mijn ervaring

Het is sowieso geen straf om 3 HairLust Hair Growth Formula Gummies per dag te eten. Ik ben dol op yoghurtsnoepjes en deze smaken precies zo. #score! Van mijzelf heb ik vrij makkelijk haar. Het is niet overdreven droog of dof en heeft volgens mij een prima snelheid qua groeien. Eerlijk gezegd heb ik dan ook niet zo heel veel verschil gemerkt met deze HairLust Hair Growth Formula Gummies. Ik geloof wel in het feit dat bepaalde vitamines goed zijn voor bijvoorbeeld je haar en dat het dus goed is dit te stimuleren ‘van binnenuit’ en dat gummies zoals deze daarbij kunnen helpen en bij sommige haartypes zeker verschil kunnen maken.

Deze HairLust Hair Growth Formula Gummies kosten € 66,95 voor 3 maanden. Te koop bij in de webshop van TheHairLust. 

Heb jij weleens van hairgummies gehoord?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. VWillemse
    11 september 2019 / 07:14

    Gewoon elke dag je portie groente en fruit e.d. en je krijgt alle vitamine’s binnen die je nodig hebt.
    Ik geloof niet zo in zulke gummi’s of andere vitamine pillen.
    Een beetje lief zijn voor je haar en met een goede shampoo wassen is het enige dat echt werkt en inderdaad een stuk goedkoper ?