fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Een gelukkig 2020!

Haaappy neeewyeaar, haappy neewyeaar!! Bij deze wens ik jullie allemaal een onwijs gezellig, gelukkig en gezond 2020 toe. Dit artikel is natuurlijk van te voren ingepland want dit artikel komt online om 05:00 uur en de kans is groot dat ik nu nog lekker aan het feesten ben of inmiddels een tikkeltje aangeschoten in mijn bedje lig. Ik hoop uiteraard dat jullie allemaal een fantastische jaarwisseling hebben gehad. Een avond vol gezelligheid en natuurlijk de nodige oliebollen, champagne, hapjes en vrienden en familie.

Bij deze wil ik je bedanken voor het bezoeken van mijn blog in 2019 en ik hoop van harte dat je dit in 2020 blijft doen.

Heb je vandaag nog plannen of doe je even lekker helemaal niets? Ik ga gezellig samen met mijn vriend naar een nieuwjaarsborrel van de Familie Beljaars in Zevenbergen. Ik gok dat ik vervolgens de rest van de dag even lekker niets ga doen.

Een dikke kus van mij! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. Jeanelle
    1 januari 2020 / 15:11

    Allereerst wens ik je een mooi, gezond en gelukkig 2020 toe! Vandaag doe ik eigenlijk niet veel, beetje opruimen en de cabaretshows van gisteren terugkijken.