fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Beautyfavorieten September 2019

Deze maand is mijn ‘beautyfavorieten’ rubriek iets later dan je van mij gewend bent. Normaliter komt hij altijd in de eerste week van de nieuwe maand online maar dat is dit keer dus de tweede week. Ik ben vorige week terug gekomen van mijn reis door Costa Rica en vandaar dat sommige artikelen wat vertraging hebben opgelopen. Anyways, ik hoop dat het geen probleem is. Hierbij alsnog mijn beautyfavorieten september 2019. Lees je mee?

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF30

Dit product heb je ook al voorbij zien komen in mijn Beautyfavorieten Juli 2019. Die maand heb ik een fles helemaal opgemaakt. Ik vond hem zo fijn dat ik besloot hem opnieuw te kopen voor mijn reis door Costa Rica. Aangezien ik bijna heel de maand september aan het reizen ben geweest in een tropisch land kan natuurlijk zonnebrand niet missen. Deze Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF30 is echt een aanrader!

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Louis Widmer After Sun

Bij de zon hoort nu eenmaal toch de grote kans op verbranden. Ik heb me gedurende de hele reis heel goed ingesmeerd en ben eigenlijk helemaal niet verbrand. Om mijn huid toch extra goed te beschermen heb ik mij wel iedere avond ingesmeerd met een after sun. Een tijdje terug kreeg ik een hele collectie van Louis Widmer toegestuurd en hier heb ik de after sun van meegenomen. Een hele fijne milky substantie. Ik vond hem heel erg fijn!

Essence What the Fake! Mascara

Qua make-up had ik bijna niets bij. Een mascara, een oogpotloodje, wenkbrauwpoeder, wat oogshaduw, een blush en highlighter en wat lipgloss. That’s it. De mascara die ik meenam was de Essence What the Fake! Mascara. Mijn review kwam pas eind september online maar uiteraard had ik voor mijn reis flink vooruit gewerkt. Tijdens het testen beviel hij mij meteen ontzettend goed. Hij creëert een perfecte everyday look en dat was precies wat ik zocht voor mijn vakantie. Na een maand in gebruik vind ik de mascara nog steeds erg fijn en sta ik 100% achter mijn review.

Het is wellicht een beetje saai, maar mijn beautyfavorieten september 2019 blijft hierbij. Zoals gezegd had ik heel weinig producten mee op reis. En aangezien ik bijna heel de maand september op reis ben geweest heb ik weinig beautyfavorieten. De rest van mijn producten zoals o.a. wenkbrauwpoeder, lipgloss en dagcrème dat zijn gewoon hele basic producten voor op reis of zijn al een keer eerder genoemd.

Beautyfavorieten September 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten September 2019! Als je één beautyfavoriet van September mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 11 oktober 2019 / 22:46

    Wat een mooie begin foto! Mijn favoriet is op het moment een lipstick van Essence!