fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Een volledig lentegevoel in februari, hoe fijn is dat? Het zonnetje heeft zich al goed laten zien en ik heb hier al volop van genoten. Mijn eerste ritjes op mijn nieuwe motor zijn gemaakt en ik heb al 2 keer op een terrasje gezeten. Natuurlijk is het belangrijk om je te beschermen tegen de zon en vanaf nu ben jij klaar voor de zon met Louis Widmer.

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Klaar voor de zon met Louis Widmer

In dit artikel geef ik je vooral informatie over Louis Widmer en de producten die ik van dit merk heb ontvangen. De zon heeft zich nog niet dusdanig laten zien dat ik ze goed heb kunnen testen. Het is dus niet echt een review maar eerder een informatief artikel.

Deze producten zijn mijn eerste kennismaking met Louis Widmer. Het is een expert in dermatologische huidverzorging van Zwitserse topkwaliteit. Het merk biedt een doeltreffende lijn met hoogwaardige zonnebeschermingsproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en staan garant voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin. #soundsgreat

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Sun Protection Face

Een zonnebescherming en dagverzorging voor je gezicht in één tube. De formule bevat een combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters. Met deze slimme 2-in-1 musthave voor de zomer creëer je een sublieme bruin teint op je gezicht én behoud je een gezonde, mooie én langdurig jeugdige huid!

Zelf ben ik altijd groot voorstander van het gebruiken van een aparte zonnebescherming speciaal voor het gezicht. Je huid op je gezicht is toch net even wat anders dan op je lijf en ik vind het belangrijk om mijn gezicht goed te beschermen. Deze ‘Sun Protection Face’ heeft SPF30 en beschermt zowel tegen UVA- en UVB filters. Top!

Klaar voor de zon met Louis Widmer

All day 50+

Deze zonnebescherming met SPF 50+ bevat kwalitatief hoogwaardige fotostabiele, breedspectrum UVA- en UVB-filters. Deze bieden een zeer hoge en betrouwbare bescherming tegen UV-stralen. De ultralichte
textuur voelt niet vet aan en dringt onmiddellijk diep in de huid, dankzij de unieke liposomale technologie. Dit maakt deze zonnebescherming bijzonder aangenaam om te smeren. Deze zonnebescherming is verrijkt met Vitamine E en dit werkt als krachtige antioxidant en helpt een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.

SPF50, ik kan het je van harte aanbevelen. Heb je het idee dat je dan niet bruin wordt? Geloof me, dat is echt onzin. Je wordt juist bruin, maar minder snel zodat het dus ook veel minder schadelijk wordt. Vroeger bakte ik er vrolijk op los in Turkije met notenolie en deed ik met mijn broertje het wedstrijdje ‘Wie is het bruinst?’ Maar hier doe ik nu niet meer aan mee. Doe mij maar SPF50, dat kleurtje komt vanzelf wel.

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Kids Skin Protection Cream 25

Baby’s en kinderen hebben een teer en gevoelig huidje. Deze huid vraagt om een UV-bescherming die heel mild, maar weliswaar 100% veilig en effectief is. De Kids Skin Protection Cream 25 van Louis Widmer bevat uitsluitend minerale UV-filters die UV-stralen reflecteren. Deze waterbestendige zonnebescherming bevat tevens vitamine E die de huid tegen de schadelijke gevolgen van vrije radicalen beschermt. De toegevoegde Panthenol helpt huidirritaties voorkomen en verzacht de huid. Deze milde en zeer huidtolerante formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen en is daarmee ideaal voor de gevoelige huid van zowel kinderen als baby’s.

Kijk! Goed dat hier ook aan is gedacht. Ik heb zelf geen kinderen maar kan ik me voorstellen dat je dit zeker wilt kopen als ouder zijnde. Er is vast iemand in mijn nabije omgeving (met kids) die het heel leuk vind om deze eens uit te testen, aankomende lente en zomer.

Klaar voor de zon met Louis Widmer

After Sun

Louis Widmer After Sun is een rijk verzorgende after sun lotion met daarin intensief hydraterende aminozuren en Allantoïne. De toegevoegde Aloë Vera en Panthenol verfrissen en verzachten de huid na een lange dag in de zon. De antioxidant vita mines A en E helpen een vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Deze intensieve vochthersteller voor zelfs de meest extreem droge huid sluit het vocht als het ware in en houdt dit langdurig vast in de huid. De hoogwaardige samenstelling kalmeert, voedt en regenereert de geïrriteerde, door de zon verhitte huid. De formule zorgt voor een veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid die extra lang én vooral opvallend mooi bruin blijft!

Kijk! Sounds Great! Na een dagje zonnen smeer ik s’avonds, na het douchen, altijd met After Sun. Het is inderdaad een perfect product om je huid te verfrissen en te verzachten na de blootstelling aan de zon. Het zorgt er ook voor dat je bruine tint langer mooi blijft en dat is natuurlijk een win-win situatie!

Conclusie

Dit soort producten ontvangen is natuurlijk helemaal niet vervelend. Zeker niet aangezien de lente en de zomer voor de deur staan. Wat mij betreft kun je niet goed genoeg smeren met zonnebescherming en after sun en ik doe dit dan ook altijd braaf. Uiteraard ga ik deze producten de komende tijd lekker testen en ik geef jullie nog wel even een leuke update van mijn bevindingen op mijn Instagram Stories.

 • Sun Protection Face 30 € 20,20/50 ml
 • All Day 50+ € 22,30/100 ml
 • Kids Skin Protection Cream 25 € 18,20/100 ml
 • After Sun € 16,20/150 ml
  • De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten,

Ik ben helemaalklaar voor de zon met Louis Widmer. Kende jij dit merk al? Bescherm jij je altijd goed tegen de zon? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 17 maart 2019 / 13:26

  Ik ben benieuwd naar die SPF50! Ik krijg van de zon wat pigmentvlekken en wil daarom altijd factor 50 smeren, maar merk dat veel cremes niet zo prettig zijn om dagelijks te gebruiken als dagcreme.

 2. Willemse
  15 maart 2019 / 11:09

  Ik gebruik Louis Widmer sinds ik begonnen ben met mijn huid te verzorgen en beschermen
  Ze hebben echt veel (probleem oplossende en ook parfum vrije) producten en ben altijd net zo enthousiast gebleven als toen ik er mee begon.
  Samen met La Roche Posay en Clinique toch wel één van mijn favoriete merken qua huid verzorging.

 3. Lindsy
  15 maart 2019 / 06:58

  Is die tube voor kinderen nou factor 25?
  Dat is wel jammer. Want dat is voor kinderen te weinig.
  Verder ben ik er wel benieuwd naar.