fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn skincare routine

Skincare, ik ben er de laatste tijd ontzettend veel mee bezig. Vroeger totaal niet, ik smeerde een dagcrème en that’s it. Inmiddels weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je huid te zorgen en volg ik braaf iedere ochtend en avond mijn skincare routine. Ben jij benieuwd naar mijn routine? Lees dan gezellig mee.

Mijn skincare routine

Ochtend

Tijd om eerst even een stuk of 3 keer te snoozen. Ik ben in de ochtend echt niet wakker te krijgen en moet mijzelf echt uit bed slepen. #halloavondmens Anyways, het eerste wat ik doe als ik wakker ben is mijzelf naar de badkamer verplaatsen.

Facewash – Tijd om even wakker te worden. Een plens koud water in mijn gezicht en tijd om mijn gezicht te wassen met een fijne facewash. Op dit moment gebruik ik de Tea Tree & Witch Hazel Berry Boost Jelly Face Wash. Deze is echt ontzettend fijn en heb ik ontvangen in de Boots BFF Box.

Oogcrème – Geloof me, dit kan ik dus wel gebruiken! Mijn ogen zijn in de ochtend echt poofy en een oogcrème doet dan goed zijn werk. Het liefst heb ik een verfrissende gel-achtige crème en op dit moment gebruik ik de Vichy Minéral 89 Oogcontour crème.

Dagcrème – Qua skincare heb ik een aantal favoriete merken en Clinique hoort hier absoluut bij. Op dit moment gebruik ik als moisturizer mijn zelf samengestelde Clinique ID. Een mega fijne crème met een serum die echt ontzettend goed werkt voor mijn huid.

Na deze routine ga ik verder met mijn make-up. Doordeweeks draag ik overigens heel weinig make-up. Een oogpotloodje, wenkbrauwpoeder, mascara en ik ben ‘good to go’. Als mijn oogcrème zijn werk niet doet wil ik nog weleens een concealer smeren maar dit is echt een uitzondering. 

Avond

Alhoewel ik dagelijks dus vrij weinig make-up gebruik, vind ik het heerlijk om bij thuiskomst als eerste mijn gezicht te reinigen.

Make-Up Remover – Mijn holy grail wat betreft het verwijderen van make-up is de Garnier Micellair Reinigingswater in Olie. Ik gebruik deze make-up remover echt al een flinke tijd en ik zweer erbij. Als beautyblogger test ik veel verschillende uit maar deze blijft mijn all time favorite.

Verder herhaal ik eigenlijk mijn ochtendroutine ook in de avond. Onder de douche was ik mijn gezicht wederom met mijn facewash en hierna is het weer tijd voor mijn oogcrème en de moisturizer van Clinique. Soms wil ik nog weleens een extra product toevoegen. Bijvoorbeeld een serum als mijn huid wat droog voelt of een aftersun als mijn huid die dag blootgesteld is geweest aan de zon.

Extra

Natuurlijk verzorg ik mijn huid door de week door ook wat extra. Zo gebruik ik minimaal 2x per week altijd een maskertje of oogpads. Even lekker een me-time momentje in een bad vol schuim, heerlijk! Daarnaast scrub ik mijn gezicht ook minimaal 2x per week en gebruik ik zo nu en dan een neusstrip om de poriën helemaal vrij te maken.

Dit is mijn skincare routine. Hoe ziet jouw skincare routine eruit?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: