fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD Long Denim Skirt

Vandaag benoem ik even tot ‘Denim Dinsdag’. Ik heb namelijk een outfitpost met een lange, spijkerrok. Toen ik mijn vriendinnen vertelde over mijn nieuwe rok zeiden ze al snel: ‘Wat moeten wij hierbij voorstellen?’ Mocht jij je nu hetzelfde afvragen, lees dan zeker dit artikel!

OOTD Long Denim Skirt

Eigenlijk was ik op zoek naar een highwaisted, destroyed denim skirt tot net boven de knie. Ik had een heel tof model gezien in een lichte wassing van Levi’s en eerlijk gezegd heb ik die nog steeds op het oog. Maar, zoals je misschien al hebt gezien, is deze rok toch een tikkeltje anders.

Denim Maxirok

Dit is een maxirok, compleet van spijkerstof. Hij is van het merk Il Dolce, heeft een elastieken band met een koordje rond de taille en nonchalante zakken. Verder is de spijkerrok eigenlijk vrij simpel en hij heeft aan beide kanten een split tot ongeveer de knie. Ik ben zelf 1.78m. en bij het zien van de rok dacht ik: ‘mwah, ik weet het niet’. Maar toen ik hem eenmaal aanhad was ik direct om. Dit is echt iets voor mij!

Ik besloot de rok de ‘ster’ van de outfit te laten zijn en hield de look verder dus simpel. Ik draag een zwarte top van Only (eindeloos te combineren) en mijn zwarte sandaaltjes met leopard detail van Svea.

Ray-Ban Zonnebril

Naast de rok is er echter nog één ster aanwezig en dat is mijn gloednieuwe Ray-Ban zonnebril. Dit is het Round Metal model in de kleur goud met groene glazen. Deze had ik al een flinke tijd op het oog vanwege het ronde montuur en eindelijk heb ik hem aan mijn zonnebrillen stash mogen toevoegen. Ik heb mijn nieuwe Ray-Ban gepimpt met het zonnebrillenkoordje van May Sparkle. Deze heet ‘beach girl’, is goud van kleur en bevat een schelpje en een zeester aan het koordje. Hoe cute? Ik ben helemaal vacay-ready! 

  • Fun fact: ik heb letterlijk in iedere tas, of het nu een bumbag, een rugzak of een shopper is, een zonnebril zitten. Eigenlijk ga ik nooit de deur uit zonder zonnebril en zet deze altijd op zodra ik in mijn auto stap. 

Om de look compleet te maken draag ik voor de rest ook gouden sieraden, puur omdat dit natuurlijk het beste staat bij de zonnebril en het bijbehorende koordje. De details van deze items kun je hieronder in het overzichtje terugvinden.

Details 

Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 16 juli 2019 / 10:07

    Leuke rok! Ik ben helemaal geen fan van jeans, maar wel van denim rokken en jurken!