fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Je gezicht reinigen.. Het is belangrijk en ik doe het iedere dag. Een goed reinigingsproduct is dan zeker een pré. Vandaag review ik de Garnier Micellair Reinigingswater in Olie. Ga ik dit product toevoegen aan mijn nieuwe avondroutine?

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Ik reinig mijn gezicht echt al tijden met de Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid. Dit is de flacon met de roze dop. Een prima product maar af en toe wel lastig om er een complete ooglook (incl. waterproof mascara) er goed af te krijgen. Deze Garnier Micellair Reinigingswater in Olie bevat arganolie en ik moet heel eerlijk zeggen: ‘Sounds like a match made in heaven!’

De verpakking is eigenlijk hetzelfde gebleven als bij de andere micellaire waters van Garnier. Alleen heeft deze flacon een witte dop en zie je heel duidelijk de Arganolie ‘drijven’ op de rest van het water. Het is dus ook de bedoeling om te schudden voor gebruik!

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Garnier zegt: Verander je reinigingsroutine – ontdek slim reinigen! Het Essentials Micellair Reinigingswater in Olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Het reinigt, verwijdert alle types make-up, zelfs waterproof, en kalmeert in één handeling. Schudden en aanbrengen op het gezicht met een wattenschijfje, zonder wrijven en spoelen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs een gevoelige huid.

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Voorheen gebruikte ik altijd de Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid als ‘make-up remover’. Hierna gebruikte ik nog een tonic van Nivea om mijn huid echt goed te reinigen. Met deze Garnier Micellair Reinigingswater in Olie is die laatste stap niet meer nodig. Door de Arganolie wordt de huid extra goed gereinigd en verzorgd, ideaal!

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Tsjaa.. en dan de werking. Love it! Ik kan echt niet anders zeggen dan dat ik mega enthousiast ben. Ik vond de Garnier Micellair Water die ik hiervoor gebruikte al fijn maar de toevoeging van deze Arganolie is echt fantastisch. Een ooglook (incl. waterproof mascara) is binnen no time verdwenen. Na het gebruiken laat het product wel een licht vettig laagje achter maar daardoor vind ik het juist erg verzorgend voelen. Ja! Als deze op is ren ik gelijk weer naar de winkel om een nieuwe aan te schaffen.

Deze Garnier Micellair Reinigingswater in Olie bevat 400ml., kost €6,49 en is te koop bij het Kruidvat.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

19 Reacties

 1. 22 juni 2016 / 19:24

  Wow, dit klinkt echt als een topper! Vooral lekker met die arganolie erin.

 2. 21 juni 2016 / 16:08

  Ik heb nu nog de Micellair water van Filorga, maar die is veel duurder dan deze! Ik ga deze dus daarna maar eens halen.

 3. 21 juni 2016 / 13:41

  Deze wil ik binnenkort echt gaan proberen. Ben er ontzettend benieuwd naar.

 4. 21 juni 2016 / 10:07

  Oeh die lijkt me erg fijn!

 5. 20 juni 2016 / 23:50

  Vind het prijsje ook netjes, super fijn! Klinkt gewoon goed ๐Ÿ˜€

 6. 20 juni 2016 / 21:52

  Klinkt heerlijk, ik ga deze Micelliar water ook eens moeten uitproberen want je hebt mij nieuwsgierig gemaakt ๐Ÿ™‚
  X

 7. 20 juni 2016 / 20:26

  Wat onwijs fijn dat hij een verzorgend laagje achterlaat! Deze ga ik zeker weten aanschaffen zodra mijn micellair water op is ๐Ÿ™‚

 8. 20 juni 2016 / 17:51

  Ik heb hetzelfde probleem; gevoelige huid.. Als mijn flacon met roze dop op is, ga ik deze ook eens proberen! Ik ben benieuwd of ik ‘m net zo fijn vind als jij!

 9. 20 juni 2016 / 15:11

  Ik gebruik nu ook het miccelair water met de roze dop, en er staat nog een miccelair water in mijn voorraadje klaar van Embryolisse maar daarna ga ik deze zeker kopen. Ik zag hem voor het eerst in het Glamour tijdschrift en toen dacht ik al IDEAAL! HEBBEN! dus die komt er zeker ๐Ÿ˜‰ (volgens mij nu ook in de aanbieding bij kruidvat 1+1)

 10. 20 juni 2016 / 15:03

  Klinkt goed! Mooie foto’s heb je gemaakt xD

  Ik gebruik het water van Nivea, maar met echt veel make-up en waterproof doe ik van te voren de oil cleansing method. Anders blijft er inderdaad nog wel het een en ander achter.

 11. 20 juni 2016 / 13:46

  Hier ben ik ook wel benieuwd naar <3 Zeker naar jouw review!

 12. 20 juni 2016 / 13:45

  Deze lijkt me erg fijn ! De producten van Garnier doen vaak wel goed hun werking. Binnenkort deze maar eens proberen ๐Ÿ™‚

 13. 20 juni 2016 / 12:17

  Ik heb ‘m zelf ook gekocht maar nog niet uitgeprobeerd helaas! Ik had eigenlijk al verwacht dat die een super fijne werking heeft. Fijn review!

 14. 20 juni 2016 / 11:58

  Deze gebruik ik ook! Vind hem echt fijn!

 15. 20 juni 2016 / 11:33

  Ik ben hem ook aan het testen en geheel tegen mijn verwachtingen in bevalt hij mij ook erg goed!

 16. 20 juni 2016 / 11:04

  Dit product lijkt mij zo ontzettend fijn! Je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt hihi. <3
  Ik ga hem binnenkort nu zeker proberen!
  Liefs, Evelien

 17. 20 juni 2016 / 09:40

  Hij lijkt me erg fijn, alleen jammer dat hij een klein vettig laagje achterlaat.

 18. 20 juni 2016 / 09:10

  Bedankt voor deze fijne review Linds! Ik gebruik zelf ook altijd het water, maar dan moet je inderdaad toch wel goed poetsen wil je alles in รฉรฉn keer eraf krijgen. Deze heb ik al meerdere keren voorbij zien komen maar ik wist niet wat ik moest doen. Nu weet ik het wel, de volgende keer deze aanschaffen, haha!

 19. 20 juni 2016 / 06:45

  Ik hoor hier veel goede verhalen over.. Zodra mijn micellair reinigignswater op is, haal ik deze in huis :-)!