fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Boots BFF Box Unboxing

Boots BFF Box Unboxing

Het is tijd voor een nieuwe unboxing. Dit keer van de Boots BBF Box. Wat is dit voor een box? En nog belangrijker, ben jij benieuwd naar de inhoud van deze box? Lees dan gezellig met me mee!

Boots BFF Box Unboxing

Boots BFF Box Unboxing

Boots BFF Box Unboxing

Sinds begin dit jaar ben ik officieel BFF van Boots. BFF staat in dit geval voor “Boots’ Friends Forever”. Boots brengt elk kwartaal een BFF box uit (dus iedere drie maanden). Deze box is voorzien van de nieuwste lanceringen en de mooiste producten uit hun assortiment. Dit assortiment is ontzettend uitgebreid en bevat merken zoals No7, Champneys, en Soap & Glory. Ben jij klaar voor de Boots BFF Box Unboxing? Let’s go! 

Boots BFF Box Unboxing

No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum

Stiekem heb ik al veel goeds gehoord over dit serum. Je brengt dit serum direct aan op de fijne lijntjes, iedere ochtend en avond. Je kunt dit serum tevens ook gebruiken door 1 of 2 druppels toe te voegen door een dagelijkse dagcrème, oogcrème of foundation.

Boots BFF Box Unboxing

Champneys Summer Dream Rewarding Body Lotion

Een body lotion is natuurlijk altijd welkom. Deze is van het merk Champneys en dit is mijn eerste kennismaking met dit merk. Het is een hele lichte lotion met heerlijke aroma’s van zomerfruit zoals perzik, mango, sinaasappel en passievrucht. Geloof mij, de geur van deze lotion is echt heaven. Daarnaast is het een hele lichte formule, laat hij zich makkelijk uitsmeren en trekt hij snel in.

Boots BFF Box Unboxing

Boots BFF Box Unboxing

No7 Matte Liquid Lipstick & No7 Eyeliner Pencil

Oh gaaf, make-up in de box! Beide van No7, een merk dat je heel veel ziet in de UK. De matte liquid lipstick komt in de kleur ‘conquer’. Een mooie, frisse rode/berry kleurige tint Hij denkt heel mooi en droogt inderdaad matte op zonder het uitdrogende effect. De Eyeliner Pencil komt in de kleur ‘Navy Blue’ en is een heel mooi, donker potlood met een metallic blauwe gloed. Beide twee prachtige producten!

Boots BFF Box Unboxing

Boots BFF Box Unboxing

Botanics All Bright Face Micellar Cleanser

Oeh een micellaire 3-in-1 reinigingslotion. Een musthave voor iedere vrouw dus ideaal om dit soort producten in een box te ontvangen. Deze cleanser bevat hibiscus en is geschikt voor alle huidtypen. Hij is vrij van parabenen en vrij van alcohol. Deze cleanser verwijdert make-up op een milde wijze en werkt zowel op je wimpers, oogleden, wimpers en huid.

Uiteraard heb ik hem gelijk even getest om de twee swatches van de lipstick en het oogpotlood te verwijderen. Ik heb de cleanser aangebracht op een wattenschijfje en binnen één veeg waren de swatches als sneeuw voor de zon verdwenen. Overigens zonder een super vette laag achter te laten, heel fijn!

Boots BFF Box Unboxing

Soap & Glory Pink Credible Mini’s

Yes! Soap & Glory is altijd een goed idee! In het potje zit een Body Polish, oftewel een scrub. Je brengt hem aan op de vochtige huid, masseert het product goed in en spoelt het vervolgens weer af met lauwwarm water. In de tube zit een ‘Handfood’ oftewel een handcrème verrijkt met rozen en bergamot. Twee hele leuke mini’s!!

Boots BFF Box Unboxing

Tea Tree & Witch Hazel Berry Boost Jelly Face Wash

Een jelly face wash gebruik ik dagelijks. Er staat altijd standaard een exemplaar onder de douche zodat ik tijdens het douchen mijn gezicht goed kan wassen. Leuk om deze nu te kunnen gaan proberen van Boots. Het is een verfrissende facial wash met bessen extract. Hij geeft een diepe reiniging van de poriën zonder de huid uit te drogen. Daarnaast verwijdert hij onzuiverheden en overtollig talg. Je maakt je gezicht nat, laat de jelly schuimen in je handen en wast vervolgens je gezicht en spoelt daarna de schuim af met lauwwarm water. De geur is echt heerlijk!

Boots BFF Box Unboxing

Wat een mega toffe aftrap van deze Boots BFF Box Unboxing. Een heerlijke roze box met allemaal fijne producten. Ziet dit er zo bij elkaar niet mega cute uit? Ik ben in ieder geval heel erg blij met de producten. Een aantal hiervan hebben hun weg richting mijn badkamer al gevonden. Zoals de Botanics All Bright Face Micellar Cleanser en de Tea Tree & Witch Hazel Berry Boost Jelly Face Wash. Oh en ook de matte lipstick heb ik al gedragen. De andere producten gaan binnenkort zeker ook van pas komen!

Let op: deze box is exclusief voor mij als BFF van Boots en zal dus niet in zijn geheel te koop zijn. Wel
kun je uiteraard de producten los kunnen shoppen op o.a. https://nl.boots.com/ !

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 7 mei 2019 / 15:45

  Leuke producten heb je ontvangen! De producten van Soap & Glory zijn beide heerlijk, allebei al jaren favorieten van mij! 🙂

 2. 6 mei 2019 / 08:14

  Ik wist niet dat Boots ook een box heeft! Leuk! Ik ga altijd ff naar Boots als ik in de UK ben!

  • 6 mei 2019 / 11:36

   Hi Nancy,

   Bedankt voor je reactie. Het is niet zo dat Boots echt een box heeft waar je je op kunt abonneren. Zoals onderaan het artikel ook vermeld staat: ‘Let op: deze box is exclusief voor mij als BFF van Boots en zal dus niet in zijn geheel te koop zijn. ‘ Uiteraard kun je de producten wel los bestellen via https://nl.boots.com/ !

   Groetjes Lindsey x