fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Vichy Minéral 89 Oogcontour crème

Vichy Minéral 89 Oogcontour crème

Ken jij de Vichy booster Minéral 89? Dit product heeft er een zusje bij, namelijk deze Vichy Minéral 89 Oogcontour crème. Ik ben altijd groot fan van Vichy en vind het heerlijk om nieuwe producten te testen. Vandaag vertel ik je alles over deze gloednieuwe oogcontour crème. Let’s go! 

Vichy Minéral 89 Oogcontour crème

Alhoewel ik al genoeg producten van Vichy heb geprobeerd is dit mijn eerste kennismaking met deze Minéral 89 lijn.  Deze lijn De lijn Minéral 89 maakt je huid sterker en beschermt haar tegen 3 agressieve invloeden van een stedelijke levensstijl – vervuiling, stress en vermoeidheid—voor een stralende, gehydrateerde en gezond ogende huid..

De lijn bestaat uit twee producten, namelijk:

 • Booster
 • Oogcontour crème

In dit artikel review ik dus de oogcontour crème.

De verpakkingen van Vichy vind ik altijd al on point maar die van deze oogcontour crème is wel echt heel mooi. Het is een pompflacon (love it) in een prachtige, glazen uitvoering met een ombre turkoois/blauw effect. De tekst is in het wit en ik vind het er allemaal heel erg mooi en chique uitzien.

Vichy over dit product:
Deze dagelijkse booster voor de ogen bevat 89% Minéraliserend Thermaal water van Vichy, hyaluronzuur en pure cafeïne. Bij het gebruik van dit product worden donkere kringen verminderd en wallen ogen zichtbaar minder. Bovendien versterkt Minéral 89 Ogen de oogcontouren. Met de combinatie van een goede kop koffie en Minéral 89 Ogen ga jij de dag met een frisse blik tegemoet.

Zoals jullie weten geloof ik niet zo in ‘anti-age’ producten. Wel preventief maar niet ’tegen rimpels’. Ik denk namelijk dat, wanneer je rimpels hebt, je deze niet meer weg smeert met een crèmepje. Het is dus belangrijk preventief te smeren voordat het te laat is. Vandaar dat ik dus iedere ochtend en avond netjes een oogcrème smeer.

Deze Vichy Minéral 89 Oogcontour crème kun je ook iedere ochtend en avond gebruiken. Je pompt een druppeltje van het serum op je vingertoppen en je verspreid dit rondom beide ogen. Ze adviseren dit zowel boven als onder de ogen te smeren.

Conclusie

De afgelopen periode heb ik steevast dit product getest. Allereerst ben ik super tevreden over de vormgeving en de pompflacon. Ik heb namelijk het liefst een oogcrème in een pompflacon dus dat is perfect. De crème voelt prettig aan, laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in. Hij geeft geen irritatie en mijn make-up blijft gedurende dag prima zitten. Ik heb het gevoel dat mijn huid rondom versterkt en minder poofy is. Ik ben enthousiast en wil nu de booster voor het gehele gezicht ook proberen. Ik denk dat het samen helemaal een match made in heaven is.

Deze Vichy Minéral 89 Oogcontour crème kost € 17,95  en is te koop bij verschillende apotheken en webshops.

Gebruik jij producten van Vichy?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Vichy. 

Delen:

5 Reacties

 1. 29 mei 2019 / 13:42

  Goede review. Ik ben er nu ook benieuwd naar!

 2. 28 mei 2019 / 19:53

  Goeie review. Je hebt me nieuwshgierig gemaakt.

 3. 28 mei 2019 / 08:04

  Ik heb er al verschillende mensen over gehoord, maar het maakt mij in ieder geval al super nieuwsgierig naar het prpduct, leuke review!

 4. 27 mei 2019 / 22:47

  Wat een prachtige fotos en wat een mooi product! Ik wil deze ook graag proberen ❤️❤️

 5. 27 mei 2019 / 13:43

  Mooie review! Ik ben wel erg benieuwd geworden naar dit product!