fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Een kleed zorgt voor sfeer

Bij het inrichten van de woonkamer is er altijd de vraag: ‘neem je een kleed of niet?’ Bij mij was het antwoord hierop eigenlijk al snel ‘ja’. Ik ben thuis niet anders gewend dan een kleed in de woonkamer en ik vind het er gewoon ‘bijhoren’. Een kleed zorgt voor sfeer en extra aankleding in het interieur en voor mij is het een onmisbaar item. Wat vind jij?

Een kleed zorgt voor sfeer

Binnen

De eerste paar maanden hebben wij in de woonkamer geen kleed gehad. Een kale bedoeling, dat was mijn mening. Maar goed, we hadden net een kitten en het leek ons verstandig het kleed nog maar even achterwege te laten voordat hij deze voor ‘kattenbak’ ging aanzien. Na een tijdje was onze kitten ‘Sjakie’ helemaal gewend, had hij de kattenbak netjes gevonden en was het tijd om het vloerkleed te introduceren. Onze woonkamer was gelijk een stuk cozier, gezelliger en meer aangekleed. Sjakie was het er overigens 100% mee eens, want dit vloerkleed is natuurlijk één grote mand. Hij ligt er heel graag op!

Ben jij nog op zoek naar een mooi tapijt voor binnen? Neem zeker eens een kijkje bij tapeso.nl Zij hebben een prachtig assortiment met gratis verzending en gratis retour. Hoe fijn is die service?

Buiten

Inmiddels besloten wij ook buiten een tapijt neer te leggen. Wij hebben een veranda waar een grijze loungeset in staat en natuurlijk is de trend ’tuinkleed’ op dit moment erg aanwezig. Ik was er direct helemaal weg van en besloot een prachtig tuinkleed onder onze loungeset te leggen. Ziet dit er niet meteen een stuk leuker uit? Ik ben er ontzettend blij mee! Het kleed is overigens gemaakt van kunststof waardoor het prima tegen alle weersomstandigheden kan.

Hoe kies je een tapijt? Daar zijn gelukkig heel erg veel tips online voor te vinden. Je moet vooral goed kijken naar de grootte, de kamer waar je hem wilt leggen, het materiaal en de kleur.

Heb jij een vloerkleed in je huis liggen? Zo ja, waar? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

 1. Lindsy
  18 juli 2019 / 06:48

  Een kleed doet inderdaad veel voor je interieur. Heb het ook altijd gehad. Toch heel bewust na de verbouwing gekozen voor geen kleed. Ik ben er blij mij. De woonkamer oogt groter.

  Mis nog wel een foto van het kleed in je woonkamer in de blog.

 2. 17 juli 2019 / 18:14

  Ik heb er ook eentje liggen, van Karwei en hij ligt bij de bank. Hij is eerlijk gezegd wel aan vervanging toe, want ik vind ‘m wat smoezelig geworden. Vind een kleed ook veel doen voor de woonkamer overigens!

 3. 17 juli 2019 / 16:45

  Ik heb er ook net eentje ontvangen van Tapeso waar ik héél blij mee ben. 🙂