fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Kruidenrek in onze keuken

Kruidenrek in onze keuken

Yes! Mijn vriend en ik hebben ons droomhuis gekocht en wij gaan dus binnenkort verhuizen. Can’t wait!! Ons huis is ook al verkocht en wij kunnen ons dus nu helemaal gaan richten op het nieuwe huis, het interieur en alles wat nog geregeld moet worden. In ons nieuwe huis zit de keuken van mijn dromen. Een grote keuken met veel daglicht, openslaande deuren en een groot kookeiland. Yes! Geloof me, ik droom hier al heel lang van en kan het bijna niet geloven dat deze droom nu echt werkelijkheid wordt. Ik vind koken heel leuk om te doen en kan niet wachten om de keukenprinses uit te gaan hangen. Natuurlijk wil ik de keuken graag heel mooi aankleden en een kruidenrek in onze keuken kan niet ontbreken. Hier vertel ik je graag meer over. Let’s go! 

Een kookeiland

Als je mij volgt via mijn blog en/of Instagram dan weet je dat mijn vriend en ik ieder jaar in Frankrijk te vinden zijn. In Frankrijk, in Castellane, is in het hoogseizoen iedere woensdag en zaterdag een Franse Markt. Sowieso amazing om overheen te struinen natuurlijk! Ik vind het bezoeken van Franse marktjes namelijk onwijs leuk om te doen. Heerlijke olijven, tapenades, kazen en worst, overal proeven, heerlijk! Maar, wat ze daar ook hebben is een kruidenkraampje. Een kraam vol met verse kruiden waar de potjes die wij kennen uit de supermarkt echt niet tegenop kunnen. Geloof mij, de smaken van deze kruiden zijn echt next level.

Ieder jaar haal ik weer een nieuwe voorraad om mee terug te nemen naar Nederland. In mijn keuken heb ik nu allemaal kleine weckpotjes met de kruiden hierin en met stickertjes erop zodat ik weet welke kruiden erin zitten. Dit zijn basis kruiden maar ook mixen zoals pasta, paella, guacamole en barbecuekruiden. Vooral die mixen zijn echt een dikke tip!

Nu is mijn zoektocht naar een kruidenrek in onze keuken begonnen. Je hebt ze natuurlijk in alle soorten, vormen en maten. Je hebt letterlijk rekken die je op je keukenblad kan plaatsen maar natuurlijk ook inbouw kruidenrekjes en een kruidenrek in een lade. Mijn voorkeur gaat naar de laatste optie, een kruidenrek in een lade. Ik heb op TikTok al wat filmpjes gezien dat dit er heel satisfying uitziet met allemaal dezelfde potjes en stickertjes dus dat lijkt me heerlijk!

Op het kookeiland zelf lijkt me toch niet heel praktisch. Ik wil het kookeiland graag juist mooi stylen zodat het matcht met het interieur. Hierop wil ik bijvoorbeeld een mooie vaas met een zijdeboeket plaatsen en een prachtige kandelaar zodat het er heel chique en clean uitziet.

Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van de verhuizing en alle veranderingen die gaan plaatsvinden! 

Heb jij een kruidenrek in jouw keuken? 
Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: