fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

OOTD Spring has Sprung

Oké, het was afgelopen weekend wat koud. Maar de bomen staan volop in bloesem en er komt een fantastisch weekend aan. Heb je de weersvoorspellingen gezien? Ik ben er helemaal klaar voor. Zeker met mijn nieuwe outfit. OOTD Spring has Sprung, let’s go!

OOTD Spring has Sprung

Een tijdje terug scrolde ik voorbij in mijn Insta Stories. Een heel leuk account om inspiratie op te doen is Sans-Online en hier werd aandacht werd getrokken door een fantastische, zwarte jurk. Na wat onderzoek op de site bleek deze van het merk Vila te zijn. Ik was er meteen zo weg van dat ik hem linea recta in mijn winkelmandje heb gegooid. Dit was overigens niet het enige wat ik shopte. Ik kocht ook nog een hele luchtige shirtdress van het merk Saint Tropez en een spijkerrok van het merk Object. Wellicht zie je die nog eens in een andere OOTD voorbij komen.

Terug naar mijn nieuwe favoriete jurk van Vila. Wellicht heb je er al een glimp van kunnen zien in een post op mijn Instagram @lindseybeljaars). Het is dus een zwarte, highwaisted jurk met bretels die zijn afgewerkt met roesjes. Hij heeft nonchalante steekzakken en zit mooi strak door midden van de elastische boord.

Deze jurk is eindeloos te stylen en te combineren. Hieronder even een greep uit de mogelijkheden;

 • In de winter met een dikke trui eronder en bikerboots.
 • Voor een chique gelegenheid met hakken of mooie laarzen en een blouse eronder.
 • In de lente/zomer met een leuk shirt en sneakers.

Voor deze lentelook heb ik uiteraard gekozen voor optie #3. Ik heb hem gecombineerd met mijn lichtroze ‘Paris Paris’ t-shirt van My Jewellery. Dit t-shirt heeft een zwart met witte print die ik echt fantastisch bij het jurkje vind combineren. Samen met zilveren sieraden, een zwart/witte scrunchie, een zwarte zonnebril en witte sneakers is naar mijn mening deze look #perfect.

Details

Wat vind jij van dit lente lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

13 Reacties

 1. 18 april 2019 / 20:24

  Wauw wat een prachtige outfit en wat een mooie foto’s!

 2. 17 april 2019 / 15:29

  Leuke vlotte outfit! En inderdaad heel leuk te combineren met allerlei stijlen

 3. 17 april 2019 / 13:43

  Inderdaad echt een item dat je het hele jaar kunt dragen. Denk dat ‘ie met een trui ook super leuk zal staan!

 4. 16 april 2019 / 21:14

  Wat een leuke look zeg, dat jurkje staat je heel gaaf!

 5. 16 april 2019 / 20:12

  Heerlijke outfit. Ik krijg gelijk de behoefte aan wat zonnestralen.. nog een paar dagen wachten!!

 6. 16 april 2019 / 14:04

  Je ziet er prachtig uit! Het lijkt een beetje voort te komen uit een tuinpak alleen dan een stuk moderner en meer een fashion item.

 7. maaike
  16 april 2019 / 11:37

  Echt een suuuperschattige outfit! En ik kan niet wachten tot aankomend weekend 🙂

 8. 16 april 2019 / 11:32

  Wat een toffe jurk! Leuke outfit 🙂

 9. 16 april 2019 / 10:54

  Ik vind je zwarte rok zo leuk, met die banden zo over je schouders! Dat maakt hem echt anders dan anders.

 10. 16 april 2019 / 10:46

  Mooie kleren hoor! Hopelijk zet de lente nu echt lekker door!

 11. 16 april 2019 / 10:11

  Inderdaad was het echt super koud afgelopen weekend (wij waren een weekend weg), maar de lente is zeker begonnen. Wat een leuke outfit zeg!

 12. 16 april 2019 / 09:18

  Wat een super leuke outfit!
  Je haar zit ook erg leuk. 🙂

  Liefs, Evelien

 13. 16 april 2019 / 08:31

  Hele leuke jurk!