fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Mooie babykleding van Swiefies

Mooie babykleding van Swiefies

Oeh ken je Swiefies al? Sinds ik zwanger ben, ben ik natuurlijk non stop voor de kleine op zoek naar de leukste outfitjes en spulletjes. In mijn zoektocht stuitte ik al snel op Swiefies en inmiddels heb ik hele mooie babykleding van Swiefies mogen ontvangen. En ik ben er zo blij mee! Ik kan echt niet wachten tot onze kleine er is en deze outfits kan gaan dragen. Ben je benieuwd? Lees gezellig met mij mee!

Mooie babykleding van Swiefies

Swiefies Babykleding

Swiefies is een webshop met baby- en kinderkleding en accessoires. Het kledingassortiment bestaat uit fijne basics en echte musthaves. Ze zijn ontworpen voor comfort en beweging en allemaal handgemaakt. Hoe leuk is dat? De webshop heeft echt hele leuke en vrolijke printjes en het kiezen van de items was voor mij een flinke opgave. Eigenlijk juist omdat ik alles leuk vond en simpelweg niet kon kiezen. Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt waar ik heel blij mee ben en heb ik allereerst gekozen voor een newborn setje.

Newborn Set

Dit setje bestaat uit:

  • Leuk knoopmutsje met eucalyptusprint
  • Longsleeve in de kleur sage green
  • Baggy babybroekje bedrukt met eucalyptus takjes

Hoe schattig? Ik vind het zo’n leuk setje! Ik heb de set gekozen in de maat 56 zodat hij hem echt gelijk als newborn kan dragen. Can’t wait! 

Daarna spotte ik de tuinbroekjes en ook die zijn geweldig! Je kunt ze namelijk bestellen met zowel lange als korte pijpen. Omdat wij onze kleine eind mei verwachten ben ik gegaan voor een sage green tuinbroekje in de maat 62 met korte pijpen. Ik combineer deze met een wit t-shirtje. Even eerlijk, een perfect lookje voor de zomer, vind je niet?

Baby boxpakjes 

En dan heb ik nog twee pakjes voor de zomer, namelijk twee boxpakjes. Swiefies heeft ook heel veel leuke boxpakjes in het assortiment en deze kun je, net als de tuinbroekjes, bestellen met korte en lange pijpen. Ik ben wederom gegaan voor de korte pijpen in maat 62. Ik werd op slag verliefd op de Lemon Print en ben naast dit leuke printje ook gegaan voor een basic beige boxpakje in een prachtige ribstof.

Ik ben helemaal blij met deze mooie babykleding van Swiefies. Mocht je nog op zoek zijn naar leuke kleding voor jouw baby of naar een kraamcadeau, neem dan zeker een kijkje bij Swiefies. Het is een onwijs leuke webshop voor baby’s en kinderen. En vergeet niet, ze hebben ook hele leuke accessoires zoals bijtringen met naam.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: