fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Beautyfavorieten maart 2019

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

April staat voor de deur en daar heb ik heel veel zin in. April is namelijk voor ons één van de leukste maanden van het jaar. Dit heb je vorig jaar kunnen lezen in ‘Een ode aan April‘. Gelukkig gaan we maart niet in zonder mijn beautyfavorieten van deze afgelopen maand bekend te maken. Lees je mee?

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Als koffieleut klinkt een ‘koffiemasker’ natuurlijk als muziek in de oren. The Body Shop verkoopt vanaf begin april deze Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask maar ik mocht hem in maart al testen. Dit masker heeft me echt laaiend enthousiast gemaakt. De geur is heerlijk en de werking fantastisch. Echt een mega favoriet!

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Het was even geleden maar gelukkig was het in maart weer zover; een review van een product van Paula’s Choice. Sinds twee jaar smeer ik keurig iedere avond met oogcrème en dit keerde testte ik die van Paula’s Choice. Om precies te zijn heb ik het over de Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream. Ik heb hem in maart iedere avond gebruik en kan niet anders zeggen dan dat dit echt een hele fijne crème is!

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Wanneer je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik een fan ben van Bobbi Brown. Het merk stelt me zelden teleur en ik vind het altijd ontzettend leuk om nieuwe producten te proberen. In maart testte ik de Bobbi Brown Crushed Liquid Lip uitgebreid. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een heel fijn lipproduct is. De kleur In a Jam is mijn favoriet en deze heb ik dan ook veel gedragen de afgelopen maand.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Mijn vierde beautyfavoriet van deze maand is de Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn. Ik ben al erg bekend met het merk Vichy maar dit is de eerste keer dat ik producten uit de haarcollectie heb geprobeerd. De shampoo is prima maar mijn echte favoriet is het masker. Mijn haar wordt er zo zacht van, zonder dat het vet wordt en het glimt prachtig. Ik ben er echt enorm van te spreken en heb dit product met heel veel plezier gebruikt in maart. Gelukkig is de pot nog niet op dus kan ik in april lekker verder met het gebruik van het masker.

Klaar voor de zon met Louis Widmer

Sun Protection Face

Op 15 maart kwam het artikel ‘Klaar voor de zon met Louis Widmer’ online op mijn blog. De zon heeft zich in Nederland nog niet zo vaak laten zien maar ik ben in maart op Wintersport geweest naar Serfaus. Hier heeft het zonnetje op de piste zeker lekker geschenen dus kwamen de producten van Louis Widmer voor mij perfect op tijd. Mijn favoriet is absoluut de Sun Protection Face met SPF30. Deze was perfect voor op de piste.

Beautyfavorieten maart 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten maart 2019! Als je één beautyfavoriet van maart mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 3 april 2019 / 22:42

  Mooie favorieten zitten er tussen, ik wil nog heel graag de Bobbi Brown lipsticks proberen 🙂

  • 4 april 2019 / 09:53

   Hi Dana,

   Bedankt voor je reactie.
   Moet je zeker doen, ik vind ze zoo fijn!!

   Groetjes Lindsey

 2. 2 april 2019 / 20:39

  Wat een heerlijke favorieten! Prachtige foto’s trouwens. Die lipsticks van Bobbi Brown zien er super mooi uit.

 3. 2 april 2019 / 11:44

  Mijn favoriet zou de zonnecreme zijn.

 4. 2 april 2019 / 10:49

  oh, dat koffie masker zou ik graag eens willen proberen 😀

 5. 2 april 2019 / 09:03

  Benieuwd naar de oogcrème van Paula’s Choice! En het koffiemasker van The Body Shop lijkt me ook nog steeds heerlijk.

 6. 1 april 2019 / 18:40

  Wauw die bobbi brown liquid lipsticks! Geweldig, wat een prachtige kleuren.

 7. 1 april 2019 / 18:23

  Prachtige producten heb je uitgekozen! De Bobbi Brown lipsticks vind ik prachtig. Als ik één favoriet moet kiezen ga ik toch voor de bad gal bang mascara van Benefit, die heeft mij heel positief verrast!

 8. 1 april 2019 / 18:00

  Die donkerdere van Bobbi Brown vind ik ook heel erg mooi. Ik denk dat ik die ook ga aanschaffen 🙂 vind ik een heel mooi kleurtje!

 9. 1 april 2019 / 17:09

  Ik zou gaan voor de Sun protection Face, dat lijkt me echt een heerlijk product vooral nu het voorjaar is begonnen.

 10. 1 april 2019 / 13:54

  Ik ga absoluut voor de liquid lip! Deze vind ik zo mooi en lijkt me ook nog verzorgend werken als ik het zo zie. ( dat vettige een beetje wat fijn is voor droge lippen)

 11. 1 april 2019 / 11:20

  Oh ik zou die liquid lipsticks van Bobbi Brown wel eens willen proberen!

 12. 1 april 2019 / 10:36

  Dat koffiemasker lijkt me wel heel bijzonder om uit te proberen! Na alle slapeloze nachten met onze baby zou dit wel een lekkere oppepper zijn!

 13. 1 april 2019 / 09:14

  Die liquid lipsticks van Bobbi Brown zien er echt zo mooi uit!