fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Yes! Het is weer tijd voor een productlijn van Vichy. Ik heb het over de gloednieuwe Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn. Het is weer een hele mond vol maar simpelweg is het eigenlijk gewoon een shampoo en een haarmasker. Uiteraard heb ik de producten uitgebreid getest en vertel ik je er alles over in dit artikel.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Het merk Vichy kennen we denk ik allemaal wel. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het vooral ken van de gezichtsverzorging en de maskertjes. Het is voor mij de eerste kennismaking met haarproducten van Vichy. De huidverzorging heeft me nooit teleurgesteld. Uiteraard hoop ik dat de haarverzorging dit ook niet gaat doen.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Dercos Nutrients werd geïntroduceerd in oktober 2018 is de eerste haarverzorgingslijn van Vichy die is geformuleerd met extracten van natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid tegen dagelijkse invloeden beschermen en het haar laten stralen – zonder siliconen voor een natuurlijk gevoel. Deze ‘hoofd’ lijn is weer onderverdeeld in een aantal verschillende lijnen, namelijk:

 • Detox
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
  • Droogshampoo
 • Vitamin A.C.E.
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
 • Nutri Protein
  • Shampoo
  • Haarmasker

In dit artikel review ik dus de Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn.

De Nutri Protein lijn heeft een shampoo en haarmasker. Deze producten bevatten pracaxi olie en quinoa extracten om het haar te voeden en een extra glans te geven.

De lijn is, naar mijn mening, niet vormgegeven in een typische ‘Vichy Vormgeving’. Toch vind ik het er wel heel erg mooi en clean uitzien. Verrassend vind ik dat de shampoo in een pompflacon zit. Hier ben ik altijd heel erg fan van. Het masker zit, zoals verwacht, in een pot en dat is natuurlijk ook prima.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Shampoo

Deze shampoo is een speciale voedende shampoo voor droog haar. Komt dat even goed uit! Zeker in de winter heb ik namelijk echt wel last van het droger haar. De formule heeft een plantaardige basis van pracaxi olie en quinoa graan en deze werkt op de haarvezels en zorgt voor een glanzend effect.

Eén pompje van deze shampoo is voldoende voor het haar. Het product laat zich makkelijk verdelen en je kunt er heel makkelijk je haar mee wassen. Na het uitspoelen voelt mijn haar zacht en schoon aan. Al heeft het zeker wel behoefte aan een crèmespoeling of masker. Dit is overigens niets geks, ik heb dit bij iedere shampoo.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Haarmasker

Net als de shampoo is ook dit masker speciaal voor droog haar. Niet gek, aangezien de producten uit dezelfde lijn komen uiteraard. Het product is dan ook met dezelfde ingrediënten verrijkt.

Na het gebruik van de shampoo heeft mijn haar 100% behoefte aan een crèmespoeling of masker. Ik schep een flinke dot crème uit de pot en verdeel dit over mijn hele haar. Even laten intrekken en vervolgens uitspoelen met lauwwarm water. Vervolgens heeft mijn haar precies het goede gevoel. Schoon, fris, lekker zacht en makkelijk uitkambaar. #YES!

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn

Conclusie

Ik vond het heel erg leuk om eens een deze Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Lijn te proberen. Na heel wat producten uit de huidverzorgingslijnen is dit toch wel even net iets anders. Gelukkig heeft Vichy mij ook deze keer niet in de steek gelaten. Zowel de shampoo als het masker zijn me ontzettend goed bevallen. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en is fijn in gebruik. In combinatie met het masker voelt mijn haar na een wasbeurt echt goed aan. Ik vind dit zeker een aanrader.

 • Voedende shampoo 250ml € 11,95
 • Voedend masker 250ml € 16,25

Heb jij weleens een product van Vichy geprobeerd? Zo ja, wat vond je hiervan? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

 1. 18 maart 2019 / 18:16

  Klinkt ontzettend fijn, zeker in combinatie inderdaad! 🙂