fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

In New York zag ik ze in ieder warenhuis, de gloednieuwe Bobbi Brown Crushed Liquid Lip. Daar was ik er al fan van en eenmaal thuis kwam er een persbericht binnen in mijn mailbox. Ongeveer een weekje later ontving ik twee varianten als perspakketje en uiteraard heb ik ze uitgebreid getest. In dit artikel vertel ik je er alles over en geloof me, dat wil je!

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Op mijn blog heb ik natuurlijk genoeg reviews geschreven over producten van Bobbi Brown. Zoals diverse oogschaduws, shimmerbricks, blushes en lipsticks. Zo heb ik ook eerder een Crushed Lip Color gereviewed maar nog nooit eerder een Crushed Liquid Lip. Gelukkig komt daar dus bij deze verandering in.

Bobbi Brown combineert het comfortabele van een lipbalm met de look van een liquid lipstick. De basis is een superfruit combinatie met frambozen-, bosbessen- en veenbessenextract. Deze Bobbi Brown Crushed Lipquid Lip heeft een rijke, volledig dekkende formule op de lippen met pure kleurpigmenten en biedt het een gehydrateerd, comfortabel gevoel – zowel onmiddellijk als door de dag heen.

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Deze Bobbi Brown Crushed Liquid Lip is in totaal te verkrijgen in 14 verschillende kleuren. Hierbij wil ik gelijk even een groot compliment geven aan het merk voor de productnamen. Deze vind ik namelijk ontzettend leuk gekozen! In dit artikel review ik twee varianten, namelijk:

 • Lychee Baby
 • In a jam

Verder zijn er nog heel veel andere leuke namen, zoals Hippy Shake, Cherry Crush en Mango Mood!

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

De vormgeving vind ik prima in orde. Uiteraard is de kartonnen verpakking zwart, met de typische witte Bobbi Brown letters en tekst. Toch ben ik van het merk gewend dat ook de verpakking van de producten zelf zwart met wit is. Dat is bij dit product toch even anders. Het is echt een lipgloss huls waarbij je aan de buitenkant direct de kleur ziet. De huls is doorzichtig dus je ziet het product zelf ook zitten. Aan de ene kant staat in zwarte letters ‘Bobbi Brown’ en aan de andere kant ‘Crushed Liquid Lip’.

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Lychee Baby

Een lychee is natuurlijk de welbekende, Chinese vrucht. Overigens een hele lekkere vrucht, ik ben er gek op. Deze kleur valt een beetje tussen het nude en peachy in en is eigenlijk perfect voor overdag.

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

In a Jam 

Berry in a jam? Dat lijkt er wel op. Dit is namelijk een hele mooie berry kleur, eigenlijk precies zoals je het verwacht. Dit soort kleurtjes vind ik prachtig!

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Swatch

Hierbij zie je de swatches deze gloednieuwe Bobbi Brown Crushed Liquid Lip. De swatch links is van In a jam en rechts van Lychee Baby. 

Hierbij de kleurtjes op mijn lippen. Wederom links In a Jam en rechts Lychee Baby. 

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip

Conclusie

Super leuk dat ik de kans heb gekregen om deze Bobbi Brown Crushed Liquid Lip te testen. Sowieso ben ik altijd fan van Bobbi Brown en stelt het merk me eigenlijk nooit teleur. Ook dit keer is dat niet het geval. Het is inderdaad een mooie combinatie van lippenbalsem en lipgloss. Hierin houdt Bobbi Brown zich goed aan de belofte. De kleuren zijn mooi glanzend, voelen super comfortabel en hydrateren mijn lippen goed. Je kunt ze makkelijker bijwerken (wat na ongeveer 1,5 uur nodig is) en plakken niet. Echt een aanradertje!

Deze Bobbi Brown Crushed Liquid Lip kosten € 26,50 per stuk en zijn o.a. te koop bij Douglas

Heb jij deze nieuwe Bobbi Brown Crushed Liquid Lip al voorbij zien komen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 24 maart 2019 / 22:36

  Mooie producten! In a Jam vind ik de leukste kleur, lekker vrolijk. Hij staat jou ook supermooi!

 2. 24 maart 2019 / 14:38

  Wauwie wat een mooie producten zeg. Ze zich er echt heel erg mooi uit op je lippen ook. Bobbi Brown is sowieso echt een heel erg geweldig merk wat betreft makeup <3

 3. 22 maart 2019 / 22:07

  o wauw wat een mooie kleurtjes. Ik vind vooral In a Jam heel erg mooi. Leuke kleurtjes voor de lente.

 4. 22 maart 2019 / 11:14

  Wauw, Lychee Baby is zó mooi! 🙂

 5. 22 maart 2019 / 08:59

  Erg mooi! Ik heb wel Lipstickstraat van Bobbi Brown, verder eigenlijk nog nooit wat uitgeprobeerd.

 6. 22 maart 2019 / 07:17

  Mooie producten, zien er chique uit! Berry jam is mijn favoriete kleur<3 Ik vind het altijd leuk als producten een naam hebben en niet alleen een nummertje!