fbpx
13   35
89   130
89   123
111   183
107   196

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Ik ben een theeleut en een koffieleut. Iedere ochtend begin ik eerst standaard met 2 kopjes koffie. Hierna ga ik over op thee en water en dat is eigenlijk hetgeen wat ik de rest van de dag drink. Bij een gezichtsmasker denk ik niet zo 1-2-3 aan koffie maar daar dacht The Body Shop anders over. Zij lanceerde onlangs het The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask en ik was meteen super nieuwsgierig! Jij ook? Lees lekker mee.

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Ongeveer een half jaar geleden reviewde ik het The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask. Hier was ik gigantisch over te spreken en dus vond ik het totaal niet erg om weer een nieuw masker van dit merk te testen. En dan ook nog eens met koffie, waar ik absoluut dol op ben. Is dit een match made in heaven? 

It’s Coffee o’Clock

Geen ochtendmens? Concentratie die te wensen over laat? Energiedipje? Tijd voor koffie! Het drankje is een van de populairste oppeppers ter wereld, en wij zijn er gek op! Je kunt nu ook je huid een energieboost geven met Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask, het nieuwste Expert Face Mask van The Body Shop.

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

The Body Shop heeft een standaard vormgeving voor haar maskers. Wel zo handig en herkenbaar natuurlijk. Je treft de maskers in een luxe, glazen pot met een grote, zwarte dop. Het glas is donker en daarop zit een sticker met de naam van dit masker aan de voorkant en uiteraard de productinformatie, gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst aan de achterkant.

Zodra je de dop van de pot af draait komt meteen die heerlijke koffiegeur je tegemoet. Gewoon precies hoe je kopje koffie in de ochtend ook ruikt. Een beetje gek om het vervolgens op je gezicht te moesten smeren maar goed.. dat is toch wel echt de bedoeling.

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Gebruik

Het masker bevat een krachtige mix van koffiebonen, sesamolie, sheaboter, cacaoboter en rietsuiker. Allemaal Community Trade uit o.a. Ghana en Paraguay. Je brengt dit masker aan op een gereinigd gezicht. Dit geurige, rijke en verwarmende masker kun je 2-3 keer per week gebruiken. Je laat het zo’n 5 à 10 minuten inwerken en zeker de eerste paar minuten voelt het masker warm aan op je gezicht en dit gevoel vind ik echt heerlijk! Hierna masseer je het masker goed in met ronddraaiende bewegingen want dit masker bevat namelijk hele fijne scrubdeeltjes. Hierna spoel je het masker met lauwwarm water van je gezicht.

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Conclusie

Yes, it’s a match made in heaven! Ik kan niet anders zeggen.. De geur is fantastisch, het aanbrengen gaat probleemloos, het warme gevoel is heerlijk, hij scrubt mijn huid licht en laat mijn huid gigantisch zacht achter. Na gebruik heb ik totaal geen uitgedroogd gevoel op mijn gezicht of een behoefte aan bijvoorbeeld een crème. Ik kan gewoon niet anders zeggen; dit is een dikke aanrader, zeker als je van koffie houdt!

Dit The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask bevat 75ml., kost € 20,- en is te koop bij The Body Shop. (beschikbaar vanaf april 2019)

Ben jij een liefhebber van koffie?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. Frederique
  31 maart 2019 / 17:33

  Haha ik kan me wel voorstellen dat het gek is om op je te smeren als het zo ruikt als een kopje koffie. Ik ben een wchte koffieleut dus die geur vind ik heerlijk.

 2. 28 maart 2019 / 20:30

  Zalig, hé! Ik heb hem ook in huis en ik vind het een topproductje!

 3. 27 maart 2019 / 20:44

  Deze moet ik proberen hij lijkt me erg fijn!:)
  X Robin

 4. 27 maart 2019 / 19:23

  Echt een heerlijk maskertje is het hé! Ik heb het inmiddels ook al een aantal keer gebruikt en de geur is gewoon hemels.

 5. 27 maart 2019 / 19:22

  Oh wat leuk zeg en wat lekker Haha, ik ben dol op koffie en dan als masker, lijkt me heel erg fijn.

 6. Jouvence.nl
  27 maart 2019 / 19:04

  Ik lust geen koffie, maar vind de geur wel erg lekker. Klinkt als een fijn masker.

 7. 27 maart 2019 / 14:29

  ik lust echt geen koffie, maar vind het wel lekker ruiken, dus ik ga deze onthouden 🙂

 8. 27 maart 2019 / 12:05

  Deze willen wij ook echt heel graag? eerdaags ff bestellen
  Geniet ervan

 9. 27 maart 2019 / 09:57

  Deze lijkt me buitengewoon heerlijk op een bekaterde zaterdag- of zondagochtend, als ik eerlijk mag zijn. ?