fbpx
94   193
128   259
135   273
125   242
149   356

Een ode aan april

Mijn favoriete maand in het jaar is April! En ik ga je in dit artikel eens uitleggen waarom dat zo is, oftewel ik breng een ode aan april. Benieuwd waarom? Stop dan nu niet met lezen!

Een ode aan april

Mijn april van 2018 kan op dit moment eigenlijk al niet meer stuk. Waarom niet?

 • Mijn ouders zijn 31 maart 2018 35 jaar getrouwd (een koralen bruiloft) en dat betekende dat wij op zondag 1 april met z’n alle (mijn ouders, broer en schoonzus en mijn vriend en ik) lekker uiteten gingen. Super gezellig en natuurlijk een perfecte start van april!
 • Dat was overigens tijdens Pasen! De volgende dag een extra dagje vrij en mijn vriend en ik hebben dan ook lekker genoten van een uitgebreid paasontbijt en een lange wandeling met de honden.
 • Een paar dagen later, donderdag 5 april, was mijn verjaardag! Natuurlijk altijd een hele leuke dag en we hebben dit s’avonds gevierd met mijn (schoon)familie. Ik kreeg ontzettend veel bloemen waardoor ik nu een soort ‘bloemenzee’ in huis heb. Fantastisch! Verse bloemen in huis maken me blij.
 • Oh en nog zoiets gaafs, van mijn vriend kreeg ik een stedentripje naar London cadeau. Hoe leuk is dat? Een datum moeten we nog prikken maar ik heb er nu al zoveel zin in! Tips anyone?
 • Afgelopen weekend was fantastisch! Twee dagen lang 20/22 graden en overal zag je al mensen in rokjes/korte broeken, op het terras, op de fiets, aan de wandel of net als mijn vriend en ik op de motor. Ja, de eerste rit van het jaar zit er weer op met tussendoor een lekkere pitstop op het terras van Restaurant Fort Lunet, aan de Biesbosch. (aanrader!!)
 • Aanstaande woensdag is mijn vriend jarig! Wederom tijd voor een feestje en stiekem ben ik op dit moment al super excited om mijn vriend zijn cadeau te geven, whieee!! Ik ben zoo slecht in dit soort dingen geheim houden maar tot nu toe is het gelukt…
 • Tijd voor nog een feestje! Mijn vriend en ik vieren onze verjaardag op zaterdag 21 april voor onze vrienden. Dat belooft weer een goed feestje te worden tot in de late uurtjes..
 • De dag daarna, zondag 22 april, is mijn moeder jarig. Jawel, wederom tijd voor een borreltje en een taartje, haha oeps! Wel gezellig hoor! Al komen we waarschijnlijk een tikkie brak binnen van de avond ervoor (alvast sorry mam!)
 • Koningsdag, op 27 april is het tijd om weer een verjaardag te vieren, namelijk die van onze koning! Stiekem vieren wij koningsnacht ook dus eigenlijk is ook 26 april een feestje!

Zoals je kunt lezen, een ode aan april is in mijn geval meer dan terecht. Het is door al die super leuke feestjes gewoon echt mijn favoriete maand. Ik hoop dat het weer zo lekker blijft als het nu is en dat we tussendoor nog wat mooie ritjes kunnen maken op de motor, kunnen wandelen met de honden en terrasjes kunnen pikken! Al is eigenlijk april nu al een succes… ik ga er lekker van genieten x

Wat is jouw favoriete maand?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 9 april 2018 / 23:04

  ah wat een fijne momenten zeg en nog gefeliciteerd met je ouders <3

 2. 9 april 2018 / 10:30

  Wat een fijn terugblikje NU al op April! Kan idd echt niet meer stuk. Hopelijk heb je een top 24e verjaardag gehad, alsnog gefeliciteerd en een heel gezond en gelukkig nieuw levensjaar toegewenst xx