fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Twee toffe merken voor de lente

Zo nu en dan vind ik het leuk om een bepaald merk in het zonnetje te zetten op mijn blog. Ik doe dit overigens alleen wanneer ik echt enthousiast ben en wanneer ik vind dat een merk wel wat meer aandacht mag krijgen. Vandaag laat ik je kennis maken met twee toffe merken voor de lente. Lees je mee?

Twee toffe merken voor de lente

Het is officieel lente, finally! Alhoewel de zonnestralen moeite hebben met door de wolken breken ben ik al fanatiek aan het inslaan. Het is tijd om mijn garderobe weer volledig van winter naar lente te transformeren en stiekem vind ik dat heerlijk om te doen.

Q/S Designed

In mijn zoektocht naar nieuwe items voor mijn kast stuitte ik op het merk Q/S Designed. Ik ken veel merken maar dit merk was bij mij nog niet bekend. Ik zag als eerste het legergroene jurkje met de Off White ‘look-a-like’ riem.

Vervolgens spotte ik de stoere, flared jeans met de simpele top met rode opdruk en een soort donkerblauw, gestreept blousje hier overheen. Heel stoer en casual. Iets wat ik, gecombineerd met een sneakertje, super leuk vind.

De doorslag gaf toch dit blauw gestreept overgooi jurkje. De combinatie met het hartjes t-shirt en het rood geknooptje jasje vind ik zo tof! Zelf was ik nog op zoek naar zo’n soort jurkje dus uiteraard heb ik hem meteen besteld. Samen met nog wat andere items van QS!

s.Oliver

Dit merk ken je waarschijnlijk wel. Ik heb het over s.Oliver en ik weet bijna zeker dat je dit merk wel kent. Volgens mij kocht mijn moeder er voor mij als kind al kleertjes van. Tijdens mijn zoektocht kwam ik de foto met de witte sneakers, de panterbroek en het spijkerblousje tegen. Dat gaf me zoveel inspiratie. Ik heb namelijk een panterbroek maar combineer deze standaard met een zwarte top en bikerboots. Deze variatie van S Oliver vond ik zo tof dat ik gelijk even verder klikte bij het merk.

Ik spotte niet alleen de panterbroek juist gecombineerd met wit en spijker maar ook een hele toffe zwart/wit/panter trui met een camelbroek. Beide hele leuke combinaties en ik heb die trui dan ook direct besteld. Is hij niet super leuk?

Als laatste stuitte ik op deze donkerblauwe broek met bloemenpatroon. Voor de lente ben ik wat meer op zoek naar broeken met prints en patronen en deze sprak me direct aan. Wellicht komt dat door de gewaagde combi met donkerblauw en legergroen. Iets wat ik zeker zou dragen!

Naar mijn mening zijn Q/S Designed en s.Oliver zeker twee toffe merken voor de lente. Kende jij de merken? Heb jij er iets van in je stash? Of heb je nog andere merken die zeker ook wat extra aandacht verdienen? Let me know! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 31 maart 2019 / 11:15

    S. Oliver vind ik echt zo’n tof merk altijd.

  2. 30 maart 2019 / 21:04

    Hoi Lindsey, van Q/S had ik nog nooit gehoord. S. Oliver is al een hele oude naam, dus zelfs bij mij bekend. Leuk om ze even voor het voetlicht te halen. gr. Jeannet

  3. 30 maart 2019 / 09:12

    Het eerste merk kende ik ook nog niet! Altijd goed om nieuwe merken te leren kennen!