fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Ik moest het even opzoeken want ik kon het mij niet meer herinneren. Het is langer dan een jaar geleden dat er voor het laatst een review online kwam op mijn blog van een product van Paula’s Choice. Belachelijk eigenlijk want dit merk heeft me nog nooit teleurgesteld. Tijd voor een nieuwe review. Vandaag review ik de Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream. Let’s go! 

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Een oogcrème? Ik gebruik het inmiddels dagelijks. Het zit standaard in mijn avondroutine en ik sla zelden een dagje over. Ik ben hiermee begonnen toen ik 21 of 22 was en doe dit nu dus alweer een jaartje of 4 à 5. Uiteraard gebruik ik dit preventief, om ervoor te zorgen dat de rimpeltjes nog even wegblijven.

Een anti-aging product is namelijk niet alleen voor de oudere, gerimpelde huidjes. Juist anti-aging producten kun je perfect gebruiken om juist de rimpels te voorkomen. Het is dan ook helemaal niet raar om dit te gebruiken als je begin twintig bent. Sterker nog, het is eigenlijk best wel aan te raden!

“Recovery of the skin’s protective barrier is essential”

Deze Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream claimt het ‘meest geavanceerde anti-aging oogcrème’ van het moment te zijn. Het product bevat extra hydraterende ingrediënten voor
langdurig behoud van vocht in de huid waardoor de huid rond de ogen soepel aanvoelt en fijne
lijntjes verzachten.

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

De oogcrème zit in een wit/paarse verpakking. De witte zijde heeft een zwarte tekst en de paarse zijde een witte tekst. Het ziet er allemaal heel erg netjes en clean uit. Precies zoals je een verpakking verwacht zoals een perfect als Paula’s Choice. De oogcrème zelf zit in een ronde flacon met een pompje erop.

De oogcrème bevat, net als de Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer, het exclusieve CollagenSupport Complex van Paula’s Choice; een cocktail van retinol, vitamine C en vijf verschillende ceramiden die de natuurlijke huidbarrière herstellen en versterken, en de huid langdurig beschermen tegen milieu-invloeden en vochtverlies.

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Gebruik

Het gebruik is gelukkig heel erg simpel. De crème is geschikt voor ieder huidtype en kan 2 keer per dag worden gebruikt. Je pompt een drupje ter grootte van een doperwt op de rug van je hand, verdeelt deze met de vingers onder beide ogen. Op de dunne huid, beter bekend als ‘de wallen’.

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Conclusie

Wat leuk om weer eens een product van Paula’s Choice te proberen. Inmiddels heb ik deze oogcrème al een poos in mijn routine zitten en kan ik er dus een goed oordeel over geven. Gelukkig is deze ontzettend positief. Aan een klein drupje heb je genoeg, de crème is voedend en hydrateerd de huid erg goed. Dit effect houdt de gehele dag aan en dat vind ik top. De komende tijd blijft deze oogcrème dus lekker in mijn routine!

Deze Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream bevat 15ml., kost € 47,- en is te koop in de webshop van Paula’s Choice.

 • Disclaimer: 15ml. klinkt héél weinig maar geloof me, je doet met dit product gigantisch lang. Met een drupje ter grootte van een doperwt heb je genoeg voor één dag. Dit gaat dus flink wat dagen mee!

Gebruik jij dagelijks oogcrème? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 8 maart 2019 / 19:28

  Klinkt goed! Zelf gebruik ik geen oogcrèmes.

 2. Yvonne
  8 maart 2019 / 06:58

  Rimpels kun je niet wegsmeren met reguliere cosmetica (lees maar eens wat wetenschappelijke artikelen hierover én de site van dr. Jetske Ultee), laat staan dat je er preventief iets aan kunt doen.
  Ik vind het jammer dat er nog steeds bloggers zijn die dit soort ongefundeerde stukjes schrijft, zonder zelf research te doen. Bovendien ben je geen arts. Je onderschat je invloed op je lezers daarmee.
  Je kan ze ook het advies geven uit de zon te blijven en niet te roken; daar krijg je namelijk rimpels van.