fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Beautyfavorieten april 2019

Pasen en Koningsdag zijn achter de rug. Aan april komt een eind en mei zit eraan te komen. Van mij mag de lente nu echt officieel beginnen. Geen druilerige dagen meer maar gewoon zon, zon en nog meer zon. Ik heb zin in mei maar ga de maand uiteraard niet in zonder mijn beautyfavorieten april 2019 te bespreken. Lees je met mij mee?

The Body Shop White Musk Flora

The Body Shop White Musk Flora

Half april kreeg ik het leukste perspakket ooit. Het was een prachtige, flinke bos bloemen als introductie van de The Body Shop White Musk Flora. De nieuwe geur van The Body Shop en een variant op de al bestaande musk lijn. Deze flora variant is heel bloemig en perfect voor de lente. Overigens ook een top cadeau voor Moederdag!
Clinique iD

Custom-blend huidverzorging met Clinique iD

De nieuwe formule van Clinique, de Clinique iD, is je vast niet ontgaan. Ik heb het echt overal voorbij zien komen, op Social Media maar ook op straat en in de winkels van o.a. Douglas. Wat dat betreft is de marketing van Clinique zeker on point. Wil je weten hoe deze lijn precies werkt? Dan moet je zeker mijn review even lezen want hierin leg ik het uitgebreid uit. Ik ben in ieder geval ontzettend te spreken over deze Custom-blend huidverzorging met Clinique iD.

OOTD My new favorite dress

Geen beautyproduct maar absoluut een product die in dit lijstje niet mag ontbreken. Ik heb het over mijn gloednieuwe jurk van My Jewellery en deze is echt mijn favoriet. Ik heb hem in de maand april zoveel gedragen en er zoveel complimenten op gekregen. In deze OOTD My new favorite dress kun je hem goed zien.

Kneipp Lippenbalsem Hydro Care

Ik heb in april een aantal ritjes op de motor gemaakt en daarbij ben ik vergeten lippenbalsem op te doen. Met als resultaat; pijnlijke droge lippen! Gelukkig was hier de Kneipp Lippenbalsem Hydro Care to the rescue. Het is een nieuwe lippenbalsem van het merk met extracten van watermunt en aloë vera. Hij is mega hydraterend, 100% natuurlijk en heeft een hele fijne geur en smaak. Echt een favoriet!
The Body Shop Cactus Blossom

The Body Shop Cactus Blossom

Jep.. nog een lijn van The Body Shop. De laatste tijd heb ik een aantal persberichten mogen ontvangen en de producten met heel veel plezier getest. Tot nu toe stellen de producten van The Body Shop mij eigenlijk haast nooit teleur. Deze The Body Shop Cactus Blossom lijn is een fantastische lijn voor de lente met een hele fijne, frisse geur. Precies wat ik lekker vind! Op dit moment zijn de Body Yoghurt en de Shower Gel mijn favoriet.

Beautyfavorieten april 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten april 2019! Als je één beautyfavoriet van april mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 2 mei 2019 / 21:12

  Duidelijk dat jurkje wat je aan hebt. Wat leuk, en lekker zomers ook!! Hoewel de bodyshop artikelen ook altijd erg lekker en fijn in gebruik zijn. He waarom laat je ons nu kiezen?! haha.

 2. 1 mei 2019 / 16:25

  Leuke favorieten! Je jurkje is echt heel leuk en die White Musk van The Body Shop lijkt me echt heerlijk! Ik heb zelf ook een parfum van TBS! ๐Ÿ™‚

 3. 30 april 2019 / 18:50

  Lijkt me heerlijk de ‘The Body Shop White Musk Flora’!

 4. 29 april 2019 / 22:28

  Wat een leuke favorieten! Dat jurkje staat je echt goed en de achtergrond is natuurlijk prachtig!

 5. 29 april 2019 / 21:00

  Ben zo benieuwd naar de nieuwe musk van TBS, maar er zit er hier geen filiaal in de buurt om te ruiken.

 6. 29 april 2019 / 16:30

  Leuk artikel! Die nieuwe van TBS, oeh dat klinkt echt als de beste lentegeur voor mij! Oh, en dat My Jewellery jurkje is inderdaad een pareltje. ๐Ÿ™‚

 7. 29 april 2019 / 11:45

  Zo te zien heb je de lente al redelijk in huis gehaalt! Leuk om te zien. Zoals het zonnetje vandaag schijnt, vind ik het best!

 8. 29 april 2019 / 11:08

  Leuke favorieten! Ben vooral heel benieuwd naar dat parfum van de Body Shop ๐Ÿ˜€ deze maand vond ik vooral het Tea Tree Water van Lush erg fijn, hielp heel hard tegen mijn onzuivere huid! ๐Ÿ™‚

 9. 29 april 2019 / 09:50

  Die jurk staat je erg goed! En ik denk dat ik die scrub van The Body Shop koop tegen dat het zomer wordt. Lijkt me heerlijk verkoelend. ?
  Mijn favoriete beautyproduct van april? Even denken. Ik geloof de Pirates of the Carrageenan Bath Bomb van Lush. Die maakte het badwater zรณ ongelooflijk mooi en rook zo lekker! ?