fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

OOTD My new favorite dress

Heb je mijn artikel ‘De mooiste bollenvelden van Nederland‘ gelezen? Afgelopen zondag heb ik een bezoek gebracht aan de bollenvelden en aan Noordwijk aan Zee en uiteraard zijn er outfitfoto’s geschoten. Niet zomaar outfitfoto’s maar foto’s van mijn nieuwe, favoriete jurk. Benieuwd naar mijn OOTD My new favorite dress? Let’s go! 

OOTD My new favorite dress

Vanwege de prachtige foto’s op Instagram gemaakt in de Bollenvelden in Lisse besloten mijn vriendin en ik hier afgelopen zondag naartoe te gaan. Precies op tijd ontving ik afgelopen vrijdag een mega leuk pakketje van My Jewellery met hierin een prachtige leopard dress. Een kledingcrisis heb ik dan ook, voor het eerst, niet gehad.

De Snake Print is tof maar voor mij wint de luipaard print het nog steeds. Ik ben ongelofelijk dol op deze print en deze jurk was dan ook een match made in heaven. Om precies te zijn is dit de ‘Grijze midi jurk luipaard print’. Deze midi jurk heeft in de taille een elastiek waardoor hij mooi aansluit. Daarnaast heeft hij twee linten aan de voorkant die je op verschillende manieren kunt knopen of gewoon los kunt laten hangen. De jurk heeft lange mouwen die sluiten met een knoopje met twee zwarte strepen aan het uiteinde. Verder is hij aan de achterkant iets langer dan aan de voorkant en zit hij heerlijk comfortabel en luchtig. 

Ik combineer de jurk met mijn witte sneakers van Tom Tailor. Deze steken, naar mijn mening, ontzettend leuk af bij dit panter jurkje. Aangezien de jurk grijs is heb ik hem verder gecombineerd met zilveren sieraden. Oh en uiteraard mijn zonnebril niet te vergeten. Dat is een klassieke Ray-Ban Clubmaster.

Details

Heb jij items van My Jewellery in je kast hangen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 10 april 2019 / 08:01

    Prachtig jurk! Ik ben dol op dit printje en de kleuren zijn schitterend!