fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

The Body Shop White Musk Flora

The Body Shop White Musk Flora

Afgelopen maandag kreeg ik een WhatsAppje van mijn moeder: “Lindsey, heb jij bloemen besteld?” Mijn antwoord hier op was nee. Wat bleek? Het was een perspakket met hierin de gloednieuwe White Musk Flora geur. Hoe tof is dat? Met heel veel plezier vertel ik je er in dit artikel alles over.

The Body Shop White Musk Flora

The Body Shop White Musk Flora

The Body Shop White Musk Flora

De bos bloemen staat overigens perfect bij de verpakking van deze geur. Dat hebben ze als perspakket echt perfect gedaan. Hoe lekker fleurig ziet dit er uit? Het is een welbekende verpakking van TBS met hierop duidelijk ‘White Musk Flora Eau de Toilette’.

Deze Flora Lijn is een elegante, vrouwelijke nieuwe toevoeging aan de zeer populaire White Musk-collectie. De White Musk Eau de Toilette is een bestseller van The Body Shop en daar is deze ‘Flora’ variant dus op geïnspireerd. Slim toch? Ik snap de keuze helemaal.

The Body Shop White Musk Flora

Qua flacon is hij precies hetzelfde als de andere flacons van de Musk lijnen. Het is een hele simpele maar klassieke glazen verpakking. Met op de voorkant een wit vlak met hierin uiteraard de productnaam. Het ziet er heel strak uit, ik houd er van.

Deze Eau de Toilette bevat de volgende geurnoten: deze geur bevat de zoete noten van bergamot en roze peper en diervriendelijke musk perfect in balans met een fleurig boeket van pioenrozen en lelietjes-van-dale.

The Body Shop White Musk Flora

Conclusie

Deze geur is absoluut een dikke aanrader voor de lente. Wat een heerlijke, bloemige en frisse geur zeg! Overigens ook een hele goede cadeautip voor Moederdag. Als je in de buurt bent van een Body Shop zou ik hem zeker even gaan ruiken. Ik vind het een hele frisse en fijne toevoeging aan mijn stash en ben er erg over te spreken.

 • Goed om te weten is dat deze geur 100% vegan is, cruelty-free musk bevat en is verrijkt met Community Trade-suikerrietextract, duurzaam ingekocht in São Paulo, Brazilië

Deze The Body Shop White Musk Flora bevat 30ml. en kost € 19,50 en is te koop bij The Body Shop. (de 100ml. variant is te koop voor € 65,-) 

Hoe vind jij deze gloednieuwe geur van The Body Shop klinken?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 25 april 2019 / 14:32

  Mooie foto’s! Ik vind de originele versie erg lekker, ben benieuwd!

 2. 25 april 2019 / 13:47

  Het klinkt heel goed! En mijn complimenten voor de prachtige foto’s die je erbij hebt gemaakt.

 3. 23 april 2019 / 20:35

  Ik vind het een goede winkel. die body shop, vanwege het feit, dat ze geen dieren gebruiken om op te experimenteren. gr. Jeannet

 4. 22 april 2019 / 12:39

  Ik ben heel benieuwd naar de geur! Jammer dat ik het niet achter mijn scherm kan ruiken haha

 5. 21 april 2019 / 20:20

  Klinkt goed! Ben er benieuwd naar.

 6. 21 april 2019 / 06:44

  Wat leuk dat er weer een nieuwe variant op Musk is uitgekomen. Het lijkt me een heerlijke geur!

 7. 20 april 2019 / 09:12

  Oh het parfum lijkt mij heerlijk!!
  Mooie foto’s ook tussen de bloemen. <3
  Liefs,
  Evelien

 8. 19 april 2019 / 16:45

  Ooh lijkt me heerlijk! Ik ben gek op de musk geuren van The Body Shop, deze variant lijkt me fijn. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 9. 19 april 2019 / 08:49

  Het woord musk schrikt me af, maar dat flora spreekt me juist weer aan. Ik zou hem echt eerst moeten ruiken.