fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

OOTD Blauwe Regen

Blauwe regen? Ik heb het natuurlijk over de prachtige, paarse klimplant Wisteria die op dit moment overal in bloei staat. Een fantastische plant en ik kon het dan ook niet laten om hier een OOTD bij te shooten. Lees je mee?

OOTD Blauwe Regen

Vorige week woensdag ben ik samen met mijn moeder op pad gegaan. Het was heerlijk weer en dus besloten we mijn tuin aan te pakken. Mijn moeder was zo lief om mij een handje te helpen. Voor de inkopen reden we naar Tuincentrum Kolbach in Woudrichem. Een heel leuk tuincentrum waar ik super goed geslaagd ben. Toevallig is Woudrichem ook nog eens een ontzettend leuk stadje en was het tijd om, in de oude kern in de vesting, mijn outfit te fotograferen. Daar spotte we deze prachtige klimplant, de perfecte plek! De wind werkte niet 100% mee maar uiteindelijk is het toch gelukt.

Ik draag een zijden top van My Jewellery en met een zomerse luipaardprint. Deze combineer ik met een stoere driekwarts mom-jeans van G-Start. Het grappige is dat ik deze broek echt al gigantisch lang heb en ik hem telkens weer opnieuw ontdek. Op dit moment is dit model weer helemaal back on trend, komt dat even goed uit! Het is een lichte jeans met een destroyed effect.

De look maak ik af met mijn legergroene Puma Baskets. Deze sneakers zitten ontzettend lekker en hebben zijden, dikke veters. Verder draag ik zilveren sieraden en een zonnebril van Guess.

Na het maken van deze foto’s was het tijd om naar huis te gaan en om in de tuin aan de slag te gaan. Deze heeft een mooie make-over gehad waarvan je al een kleine preview gezien hebt in het artikel ‘Mijn DIY project voor de tuin‘. Thanks voor je hulp Mam x

Details

Wat vind jij van dit lente lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 30 april 2019 / 22:14

    Ik vind dat ook zo’n mooie plant, word helemaal blij als ik er eentje spot! Zou ik ook wel op mijn gevel willen hebben 🙂

  2. 30 april 2019 / 08:18

    Ik vind vrijwel geen enkele plant zo prachtig als de blauweregen – behalve misschien de passiebloem. ? Niet te vergelijken, maar toch. ? Leuke top, ziet er lekker luchtig uit!

  3. 30 april 2019 / 08:11

    Onze buren hebben ook blauwe regen, echt prachtig! Mooie top heb je aan!