fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

The Body Shop Cactus Blossom

The Body Shop Cactus Blossom

De lente is officieel begonnen en dit merk ik zeker aan de nieuwe persberichten in mijn mailbox. De frisse geuren en vrolijke kleurtjes voeren de boventoon en daar ben ik absoluut over te spreken. Van The Body Shop ontving ik de Cactus Blossom Lijn en uiteraard praat ik je daarover helemaal bij in dit artikel.

The Body Shop Cactus Blossom

The Body Shop Cactus Blossom

The Body Shop Cactus Blossom

Hoe fleurig ziet dit er uit? Deze The Body Shop Cactus Blossom Lijn schreeuwt met haar appeltjesgroen en lichtroze echt om de lente. De lijn is verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje en heeft een heerlijk exotische, bloemige geur. Het totale assortiment bevat een body butter, body yoghurt, scrub, hand wash en douchegel. Ik heb 4 producten ontvangen, alle producten behalve de hand wash.

Don’t be a prick 

The Body Shop Cactus Blossom

Scrub

Ik begin met de scrub aangezien dit product me direct het meest aansprak. Wellicht komt dat door het uiterlijk van de scrub zelf. Zeg eens eerlijk, ziet dit er niet uit als een kiwi? Je brengt de scrub aan op de vochtige huid, masseert hem goed in met ronddraaiende bewegingen en spoelt hem vervolgens goed af. Het resultaat is een huid die gladder en zachter is. Verwacht overigens geen die hard scrub maar juist een hele zachte, fijne jelly scrub.

The Body Shop Cactus Blossom

Body Yoghurt

Yes! Een Body Yoghurt. In de lente en zomer absoluut mijn favoriete product. Deze moisturizer is zo super luchtig en het trekt mega snel in. Dat terwijl de gel wel super hydraterend is! Ik breng deze yoghurt direct aan na het douchen en kan me eigen daarna direct aankleden, zonder te moeten wachten op een crème die moet intrekken. Heerlijk!

The Body Shop Cactus Blossom

Body Butter

Bij een lijn van The Body Shop kan een Body Butter natuurlijk nooit ontbreken. Dit is echt een product waar The Body Shop bekent om staat. Ik houd van Body Butters maar gebruik ze wel altijd in de herfst en winter. Een Body Butter is namelijk perfect voor de echte droge huid en is super hydraterend en intensief verzorgend. Gezien de structuur heeft de butter altijd wel even goed de tijd nodig om in te trekken. Ik gebruik hem dan ook het liefst s’avonds, voordat ik naar bed ga.

The Body Shop Cactus Blossom

Shower Gel

Last but not least, de shower gel. Goed om te weten is dat deze shower gel zeeploos is en dus geen uitdrogend karakter heeft. Daarnaast is de geur zo heerlijk fris dat hij in de ochtend echt verkwikkend werkt. Samen met de licht schuimende substantie echt een heel fijn product in de douche.

The Body Shop Cactus Blossom

 • Body Butter bevat 200ml. en kost €16,-
 • Body Yoghurt bevat 200ml. en kost €10,-
 • Scrub bevat 250ml. en kost € 18,-
 • Shower Gel bevat 250ml. en kost € 7,-
 • Hand Wash bevat 250ml. en kost € 7,-
  • Alle producten zijn uiteraard te koop bij The Body Shop!
  • De Yoghurt en Butters zijn 100% Vegan.

Ken jij deze The Body Shop Cactus Blossom lijn al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 4 april 2019 / 17:59

  Heerlijk! Ik vind de verpakkingen ook helemaal leuk.

 2. 3 april 2019 / 17:32

  Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar hij lijkt me eerlijk!

 3. 3 april 2019 / 10:40

  Die scrub lijkt me geweldig in hartje zomer, nadat je in de zon gezeten hebt. Lijkt me heerlijk verfrissend. De gehele lijn is trouwens niet veganistisch, want in een aantal van de producten zit honing, lees ik op de website. ?

  • 4 april 2019 / 09:53

   Hi Jessica,

   Bedankt voor je reactie.
   De lijn is echt heel erg lekker, super fris!

   Oh, dat ga ik eens even checken.
   Thanks voor je oplettendheid.

   Groetjes Lindsey

 4. 3 april 2019 / 10:15

  Ik ken ‘m nog niet, maar het lijkt me een hele fijne lijn! Ziet er ook leuk uit, die kleurtjes.

 5. 3 april 2019 / 09:21

  Oeh, deze lijn kende ik nog niet! Ik heb nog hun Peppermint Candy Canes douchescrub in gebruik. Als deze op is, ga ik zeker die cactusscrub kopen. Lijkt me heerlijk 🙂

  Liefs,
  Marloes