fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

Ik heb een zonnebrillen tik

Vrouwen zonder een tik, bestaan ze eigenlijk wel? Ik vind het nodig om ieder voorjaar een nieuwe zonnebril te kopen. Ik heb een zonnebrillen tik en dat geeft ik, bij deze, zonder problemen toe. Tijd om er wat meer op in te gaan in dit artikel.

Ik heb een zonnebrillen tik

Volgens mij begon mijn zonnebrillen tik zo’n 8 jaar geleden. Destijds kocht ik mijn eerste Ray-Ban zonnebril. Dit was een aviator in de L.A. editie. Een bril die nog steeds tot één van mijn favorieten behoort. Eerlijk is eerlijk, het blijft een stijlvolle, klassieker die in een zonnebrillen stash niet kan ontbreken.

Sindsdien koop ik eigenlijk iedere lente een nieuwe. Ik krijg dan helemaal de lentekriebels en daar hoort natuurlijk een zonnebril bij. Ik typ simpelweg ‘zonnebril dames‘ in op google en dan begint mijn zoektocht. Vaak kom ik dan bij het warenhuis terecht aangezien zij een goed assortiment aan zonnebrillen heeft. Hier kan ik verdwalen tussen de verschillende monturen en de perfecte inspiratie op doen.

De lente is natuurlijk officieel begonnen en dat betekent dat het weer tijd is om een zonnebril aan te schaffen. Het is namelijk geen tik waar ik vanaf wil. In tegendeel zelfs, ik ga er lekker mee door omdat ik het heerlijk vind om iedere keer te kiezen welke zonnebril ik op zet!

Armani Zonnebril

Ik ben aan het twijfelen tussen twee items en ik hoop heel erg dat jullie mij kunnen helpen. Op de bovenste foto zien jullie een Armani zonnebril. Een rond, goudkleurig montuur met oudroze gekleurde glazen. Deze doet mij een beetje denken aan de Ray-Ban Round Metal zonnebril die ik ook heel tof vind.

Tom Ford Zonnebril

Het tweede exemplaar (onder) is een Tom Ford zonnebril. Deze heeft qua kleursamenstelling wel iets weg van die van Armani. Dit montuur is zilverkleurig en hij heeft ook roze glazen. Het model is niet helemaal rond en heeft een extra verbindingsstuk tussen de glazen.

Eigenlijk komt het er dus op neer dat ik op zoek ben naar een goud- of zilverkleurig montuur met lichte, roze glazen. Al mijn zonnebrillen hebben donkere glazen en juist die lichte zijn nu heel erg in de mode. Je ziet het meest blauwe of roze glazen en daarin vind ik goud met roze de mooiste combi.

Hoeveel zonnebrillen heb jij in je stash? Welke van de twee vind jij het mooist? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 1 april 2019 / 10:48

  Toffe post! Die van Tom Ford vind ik echt beduidend mooier 🙂

 2. 29 maart 2019 / 22:44

  Haha ik heb het ook, inmiddels wel 6 raybans en nog een paar andere haha.

 3. Yvonne
  29 maart 2019 / 20:21

  Ik heb er één en die heb ik al zeker 5 jaar. Hij is heel fijn dus ik wil geen andere. Wat doe je met al die oude zonnebrillen?

 4. 29 maart 2019 / 17:25

  Hahaha, ik denk juist elk jaar (al vier jaar lang): ‘Ik moet echt eens een zonnebril op sterkte kopen.’ Elk jaar ben ik er te lui voor. De enige “zonnebril” die ik heb, zijn een soort dunne zonnebrilglazen die ik over mijn bril kan schuiven. Ze houden de zon niet heel goed tegen, maar wel een beetje.

  Liefs,
  Marloes