fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Ontketen je persoonlijke stijl deze zomer met deze tips voor zwemmode

Bikini trends 2022

De zomer komt er langzaam weer aan. De dagen worden langer en de temperatuur komt steeds vaker boven de tien graden. Met de komst van de zomer komt ook vaak de wens om weer heerlijke zomerkleding aan de garderobe toe te voegen. De dikke, warme winterkleding mag weer opgeborgen worden, en de leuke zomerjurkjes en lichte topjes kunnen tevoorschijn worden gehaald.

Daarbij mag ook één speciale categorie binnen de zomermode zeker niet worden vergeten: de zwemmode. De juiste badmode kiezen is namelijk soms best een uitdaging. Zwemmode moet namelijk een goede balans vormen tussen comfort en stijlvol. De tips in dit artikel zullen je helpen om met gemak je persoonlijke stijl te ontketenen en de juiste zwemmode voor jou te vinden.

Kies de zwemmode die bij jouw smaak past

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van de juiste badmode is natuurlijk dat deze perfect bij jouw smaak past. In plaats van een badpak te kiezen waarin je je helemaal niet comfortabel voelt, kun je veel beter kiezen voor een badpak dat perfect bij jouw smaak aansluit en waarin jij je op je mooist voelt.

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je het juiste badpak of de perfecte bikini voor jou vindt. Ga bijvoorbeeld na welke kleuren er al in je garderobe hangen, en kijk of er badmode is die perfect bij dit al bestaande kleurenpalet aansluit. Of kies voor iets compleet nieuws en ontdek of deze nieuwe kleding ook bij jouw smaak past. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van frisse kleuren en speelse patronen, als je van vrolijkheid in jouw outfits houdt. Een leuk vlinderpatroon of een romantisch design met bloemen erop zijn daarentegen weer hele goede keuzes betreffende zwemmode als je een romantisch type bent.

Voeg wat zomerse trends toe

Natuurlijk hoef je trends niet tot in de puntjes te volgen, maar het is wel leuk om wat elementen van de laatste trends aan je garderobe toe te voegen. Zo blijf je in de basis bij wat het beste werkt voor jouw smaak en jouw lichaam, maar kun je op deze manier af en toe wel wat leuke veranderingen in je garderobe doorvoeren. Zo raak je niet gauw op je kledingkast uitgekeken. En wie weet ontdek je een trend die helemaal perfect bij jou past.

Voor 2024 zijn bijvoorbeeld pastelkleuren, tankini’s, metalen details, en speelse patronen trendy binnen de zwemmode. Ga na welke trends bij jouw verdere zomerkledingstukken, lichaamstype en smaak passen, en kijk of je wat van deze trends kan toevoegen. Zo blijf je trouw aan je eigen smaak, maar kun je toch een beetje met de laatste mode spelen. Een perfecte manier om je persoonlijke garderobe wat uit te breiden en je stijl te ontketenen.

Maar zet jouw pasvorm en kleurtype op de eerste plaats

De beste manier om jouw persoonlijke stijl te ontketenen is door zwemkleding te kiezen die precies bij jouw lichaamstype en kleurtype past. Ontdek deze twee types door je lichaam op te meten, en door wat kleurenanalyses uit te voeren. Zo is er bijvoorbeeld de eenvoudige kettingtest om erachter te komen of je kleurtype koel of juist warm is.

Staan gouden sieraden jou fantastisch? Dan heb je een warmer huidtype. Pastelkleuren, denimblauw, bruin, roze en lavendel zullen jou fantastisch staan. Zijn zilveren sieraden meer jouw ding? Dan kun je kiezen voor onder andere de kleuren groen, donkerblauw en grijs. Het kiezen van de juiste kleuren om jouw huid te laten stralen zijn een goede stap richting het ontketenen van jouw stijl. Je zult zo nog mooier voor de dag komen.

Vergeet de accessoires niet

Het badpak, de tankini of de bikini zijn natuurlijk de belangrijkste kledingstukken binnen de badmode, maar accessoires kunnen de outfit echt compleet maken. Of dit nu een paar mooie, waterbestendige armbanden zijn of een elegante handtas, een accessoire kan een outfit net even nog wat opvallender maken. Zo komt uw mooie persoonlijke stijl nog meer tot zijn recht, en wordt uw stijl nog eens extra onderstreept door het toevoegen het door jou gekozen accessoire.

Ontketen je persoonlijke stijl deze zomer met deze tips voor zwemmode.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.