fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Het is tijd voor meer beweging

Misschien typ ik dit artikel wel puur voor mijzelf, als stok achter de deur. Het is namelijk tijd om uit mijn winterslaap te komen en het is tijd voor meer beweging. In dit artikel vertel ik je mijn plannen om dat te gaan realiseren.

Het is tijd voor meer beweging

Grote wandelingen maken met Spyke

Natuurlijk wandel ik iedere dag met Spyke. Het is nu eenmaal een hond die uitgelaten moet worden. Nu is het ook nog een Mechelse Herder dus hij moet natuurlijk ook nog de nodige energie kwijt iedere dag. Toch is het niet echt heel lekker om in de kou, regen en wind te lopen en in de winter kan ik dan ook niet echt zeggen dat ik 100% van het uitlaatmoment geniet. Nu het lekkerdere weer er weer aan komt kijk ik er echt naar uit om weer heerlijk, lange wandelingen te maken met Spyke in het bos of de duinen.

Veel meer fietsen

Als je mij kent, dan weet je dat ik nooit fiets. Ik heb er eigenlijk echt een hekel aan en loop nog liever dan dat ik fiets. Al moet ik toegeven dat ik eigenlijk overal de auto voor pak. Misschien komt het ook wel door mijn waardeloze omafiets die ik altijd als ‘stapfiets’ gebruikte maar echt voor geen meter fietst. Daarom zit ik er aan te denken om een nieuwe fiets te kopen. Ik ben zelfs laatst al in een fietsenwinkel geweest om mij een beetje te oriënteren dus de eerste stap is gezet. Op dit moment twijfel ik enorm tussen een ‘normale’ fiets of een e-bike. Een e-bike lijkt me ergens super ideaal. Misschien stimuleert het me juist om daardoor extra te gaan fietsen en dat is een pure win-win situatie.

Meedoen aan een Obstacle Run

Vorig jaar heb ik voor het eerst een Obstacle Run gelopen. Er werd een run georganiseerd bij ons in de buurt en samen met vriendinnen heb ik hier aan meegedaan. Het was een run van 7,5 kilometer en dat is natuurlijk een mooie stok achter de deur. Zo’n run loop je niet zomaar (althans ik niet) en dus heb ik hiervoor fanatiek getraind. Dit zorgt dus gelijk voor de nodige beweging en daarom wil ik ook dit jaar weer meedoen aan een Obstacle Run.

Het is tijd voor meer beweging en dit zijn mijn plannen voor de komende periode. Hoe zit dit bij jou? Vind jij dat je genoeg beweegt of kun je wel wat extra beweging gebruiken? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. VĂ©ronique
    29 maart 2019 / 15:50

    Ik ben helemaal niet van het bewegen. Ik heb al vanaf mijn 11e reuma. Maar we hebben sinds 3 weken een Friese stabij pup dus ga nu ook meerdere keren per dag een rondje om. Met het mooie weer is dat echt geen straf