fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

Leuke sandalen voor dames

Leuke sandalen voor dames

Wat heerlijk hè, dat zonnetje. Ik liep afgelopen zondag heerlijk onze hond Spyke uit te laten en ik kreeg echt lentekriebels. Het voelde gewoon echt als voorjaar! De eerste krokussen kwamen uit het gras naar boven, het zonnetje scheen, de vogeltjes floten vrolijk en er stond geen zuchtje wind. Echt genieten! Met deze lentekriebels ben ik direct op zoek gegaan naar nieuwe voorjaarskleding en schoenen. Want, lente betekent weg met truien, panty’s en laarzen. Deze maken plaats voor jurken, rokjes, sneakers en sandalen. Ben jij nog op zoek naar nieuwe, leuke sandalen voor dames? Lees dan zeker even verder.

Wolky schoenen

Mede doordat ik nu natuurlijk zwanger ben kan ik niet wachten op een seizoenswisseling. Dit brengt gewoon zoveel nieuwe outfitinspiratie met zich mee. Ik heb echt het idee dat ik van november t/m februari al continu in dezelfde outfits loop. Oké, natuurlijk is dit overdreven en echt niet waar, maar ik krijg gewoon altijd wel weer helemaal nieuwe energie en inspiratie bij een nieuw seizoen. Daarnaast heb ik ook gewoon heel veel zin in warmer weer en het voorjaar en de zomer. Dat je weer lekker naar buiten kan in een mooie jurk zonder sjaal en winterjas. Zonnebril op en klaar om te gaan. Heerlijk toch!

Daarnaast zou het ook wel fijn zijn om gewoon iedere ochtend in een sandaaltje te kunnen stappen. Want, eerlijk is eerlijk, het aandoen van panty’s, sneakers en laarzen begint toch steeds lastiger te worden. Mijn zoektocht naar sandalen voor dames is dan ook gestart. Deze zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Qua model is er vaak een variantie in bijvoorbeeld een sportief of elegant model. Ik zoek wel een elegante sandaal maar liever zonder hak. Zelf vind ik een espadrille ook altijd wel erg leuk omdat dit een extra beachy vibe met zich mee brengt.

Een sandaaltje is eigenlijk altijd goed. Je kunt hem met lekker weer dragen onder zowel een jeans, als een rok of een jurkje. Om hem veel te combineren kies ik persoonlijk wel voor een neutrale kleur zoals beige of zwart. Omdat ik dan in de laatste loodjes van mijn zwangerschap zit staat, naast het design, het comfort ook hoog op het eisenlijstje. Ben jij juist op zoek naar een damesschoen in plaats van een sandaal? Kijk dan eens bij Wolky Damesschoen. Ik zet mijn zoektocht in ieder geval voort en laat het jullie weten als ik het perfecte paar heb gevonden. Uiteraard zien jullie deze vanzelf voorbij komen in een outfitpost op mijn Instagram of in een artikel op mijn blog.

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? En draag jij liever sandalen of liever sneakers? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen: