fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

OOTD Denim on Denim

In een artikel waarin ik vertelde over de huishoudelijke taken waar ik het meest een hekel aan had kwam ‘strijken’ op 1. Mijn vriend heeft een kantoorbaan en verschijnt iedere dag netjes op het werk in een mooi overhemd. Zelf vind ik dat er ook altijd erg mooi uitzien alleen die berg strijk qua overhemden daar wordt ik toch iets minder vrolijk van. En daar is weer een overhemd bijgekomen die ik laat zien in deze OOTD Denim on Denim.

OOTD Denim on Denim

De trend ‘Denim on Denim’ blijft een lastige. De één rockt hem compleet terwijl de andere de feeling niet helemaal te pakken heeft. Alhoewel ik het zelf ook altijd een lastige heb gevonden krijg ik inmiddels er de smaak mee te pakken.

Overhemden uitzoeken is niet heel makkelijk. Laten we eerlijk wezen, ze lijken allemaal op een gegeven moment wel op elkaar. Qua kleur en qua printje kun je variëren maar na een aantal jaar is de collectie vrij groot en denk je ‘alles wel te hebben’.

Tot dat wij voor overhemden Suitable Shop tegen kwamen. Hier spotte we het Seidensticker overhemd SF Denim Blue. In een artikel op mijn blog schreef ik al eerder over het merk Seidensticker. Mijn vriend heeft dit een jaar of twee terug ontdekt en wilt eigenlijk niets anders meer. Ze hebben een prachtige pasvorm en een hele goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens strijkvrij en geloof me, dat scheelt echt een hoop!

Deze ‘Denim Blue’ variant is geen spijkerblouse. Nee, integendeel juist. Qua stof is het gewoon een net overhemd maar de look is gewoon ‘speciale denim finish’ en dat maakt hem perfect voor zowel wat netter als voor casual. Hij heeft een getailleerde slim-fit pasvorm en is van 100% katoen.

Dit overhemd is gecombineerd met een denim van Cast Iron. Dit is een denim maar uitgevoerd in een grijze variant waardoor het blauw dus mooi afsteekt tegen deze broek. Het cognac leer komt terug in de schoenen, de riem en het bandje van het horloge.

Details

  • Overhemd – Seidensticker
  • Jeans – Cast Iron 
  • Schoenen – Regall
  • Horloge – Komono
  • Riem – Pull&Bear

Draagt jouw vriend weleens een overhemd? Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 13 december 2018 / 08:53

    Mijn vriend draagt iedere dag een overhemd en meestal ook een pak, grappig om te zien dat hij echt een totaal andere stijl heeft dan jouw vriend! 🙂