fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Protest spring/summer 24 collectie

Protest spring/summer 24 collectie

Yes! Vandaag start officieel de lente en dat betekent dat het goede weer er nu echt aan zit te komen. Eerlijk is eerlijk, ik ben er enorm aan toe. Ik kan wel een Vitamine D boost gebruiken. De winter vond ik lang duren met veel grijze en grauwe dagen. Kom maar op met dat zonnetje! Bij de lente komen bij mij ook altijd direct de lente- en zomerkriebels en daarom ben ik al op zoek gegaan naar de perfecte bikini voor de zomer van 2024. Ik spotte de Protest spring/summer 24 collectie en geloof me, dat is een pareltje. Ik vertel je er graag meer over. Let´s go! 

Protest SS24

Dames zwemkleding

Oké, eerlijk is eerlijk, ik heb vrij veel bikini’s en badpakken. Toch voel ik ieder jaar de drang om een nieuw badpak of mooie bikini aan mijn stash toe te voegen. Ik denk dat bijna iedere vrouw dit wel heeft. Zodra de lente begint, begint mijn zoektocht naar dames zwemkleding. De afgelopen jaren was ik vooral fan van badpakken maar ik merk nu dat ik toch weer een switch wil maken naar een bikini. Op dit moment ben ik 30 weken zwanger. Maar zodra de zomer begint ben ik bevallen en is het tijd om lekker van de zomer en onze baby te gaan genieten. Ik hoop heel erg dat ik mij nog comfortabel voel in een bikini en vind daarom ook dat ik mijzelf een prachtige bikini cadeau mag doen.

Protest spring/summer 24 collectie

Ik vind de zwemkleding van Protest altijd heel erg prettig. Ik heb meerdere items van Protest in mijn stash en de kwaliteit is heel erg mooi en de zwemkleding van Protest is ook nog eens heel comfortabel. Vandaar dat ik ook meteen ben gaan spieken in hun nieuwe Protest spring/summer 24 collectie. Ze hebben altijd een uitgebreid assortiment zwemkleding met verschillende modellen en kleuren. De meeste modellen kun je ook nog met elkaar mixen en matchen, zo leuk! Ik heb al een aantal pareltjes gespot en hoef nu alleen mijn keuze nog te maken. Zodra ik de knoop heb doorgehakt laat ik het jullie uiteraard weten.

Jongens zwemkleding

Zo leuk om te beseffen dat ik binnenkort ook jongens zwemkleding moet gaan shoppen. Het eerste zwembroekje heb ik al binnen, in maat 62, zo cute. Voor Protest moet ik nog eventjes wachten want zij hebben zwemkleding voor jongens vanaf maat 104. Shoppen voor de kleine man is op dit moment in ieder geval mijn grootste hobby dus dat komt helemaal goed. Ik kan niet wachten om lekker met elkaar te gaan genieten deze zomer!

Een fijne kortingscode van Protest

Ik snap het, je kunt nu natuurlijk niet wachten om te gaan shoppen bij Protest. Uiteraard heb ik een hele fijne kortingscode voor jullie. Met de code lindseybeljaars10 krijg je 10% korting! Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig (tot en met 31-10-2024).

Wat vind jij van de dames zwemkleding uit de Protest spring/summer 24 collectie? Draag jij liever een bikini of liever een badpak?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Protest.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.