fbpx
17   31
58   258
41   84
60   177
40   226

Maruti Toni Sneakers Metallic

Maruti Toni Sneakers Metallic

Paars, fuchsia en koningsblauw, kleuren die op dit moment enorm on trend zijn. Het liefst combineer je ze met een mooie zwarte pantalon met wijde pijpen en een touch of metallic. Jawel, metallic is ook deze herfst en winter absoluut in de mode. Laatst heb ik, met dank aan Maruti, nieuwe sneakers aan mijn schoenenstash toegevoegd. Namelijk de Maruti Toni Sneakers Metallic. Uiteraard laat ik ze in dit artikel aan je zien!

Metallic sneakers van Maruti

Dit zijn absoluut niet mijn eerste sneakers van Maruti. Sterker nog, ik heb meerdere paren in mijn stash van het merk. Ik vind het een heel tof merk, de schoenen zitten onwijs goed en de kwaliteit is top. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze mooie metellic sneakers van Maruti aan mijn schoenenstash heb toegevoegd.

Het merk zelf noemt dit een gedurfde must-have sneaker. Ik begrijp wel waarom ze dit zo zeggen. Het is natuurlijk een chunky, dad sneaker en door de metallic touch wordt hij net wat gedurfder dan wanneer de sneaker enkel wit of zwart zou zijn. De schoen is gemaakt van subtiel zwart leer met een pixel black detail en gecombineerd met een mesh stof. De zool is van rubber en geeft de sneaker een stoere touch. 

Maruti Toni Sneakers Metallic

Ik combineer mijn nieuwe Maruti Toni Sneakers Metallic met mijn asymmetrische denim rok van Gina Tricot. De witte rib top is van het merk Stronger en de cropped blazer met krijtstreep is ook van Gina Tricot. Ik vind deze blazer echt zo tof. Het cropped effect maakt de outfit speels en de mouwen met strikkoorden geven hem een extra edgy look. Daarnaast is hij super makkelijk te combineren en zowel leuk bij chique als casual outfit. Absoluut een van mijn favorietjes! Sowieso past deze outfit echt heel goed bij mij, helemaal mijn style!

Deze Maruti Toni Sneakers Metallic zijn verkrijgbaar voor € 149,99 

Is het metallic toch wat te heftig voor jou of vind je het gewoon echt niet mooi? Deze sneaker is verkrijgbaar in 6 kleuren. Van wit tot zwart en van beige tot lila. De keuze is reuze!

Heb jij schoenen van Maruti in je stash?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: